Här vankas det födelsedagar i mängd

29 Juli 2013 - 13:02
 
Jag är nog mera pysseltokig än vad jag vill påskina.
Jag tror att man måste göra allt så himla fint och perfekt för att det ska "räknas"...
Men så är det nog inte. Det är bara att ånga på.
 
Augusti månad står för dörren. Himmel och pannkaka så fort DET gick då.
Swisch, pang, bom!
Men det är ju TRE dagar kvar innan dess för de som har vett att njuta och ta vara på dagen.
 
Augusti hos oss är en hiskeligt många bemärkelsedagar.
Nu har det fixats paket här i alla fall.
Bilden högst upp visar det som förhoppningsvis uppskattas av en 2-åring.
Erfarenheten säger ju att de dock brukar gilla paketen mera än innehållet. ;)
 
 
Min kusin kommer att få sitt paket på posten. Han blir dock lite fler än två år.
Men paket gillar man ju ändå! Framförallt att bli IHÅGKOMMEN tror jag.
Jag tycker att det är lika kul att pyssla till "stora, tjocka" brev som att få dem!
Det intresset tycks aldrig sina.
 

Hade inte så mycket presentpapper hemma som jag trodde.
Men jag är ju så hiskeligt fiffig.
Eftersom det bara var botten som inte fick papper så la jag i paketet i en påse och så TROR ju alla att det är fint runt om och  när det väl ska öppnas gör det ju inget att paketet egentligen inte är komplett för då ska ju pappret av ändå. Mottagaren som fyller 78 har det inte alltid så lätt med synen dessutom...
Det kommer att bli fint det här! =)
 
 
På grund av rådande pappersbrist finns det paket som inte är inslagna.
En kaffebryggare?! Det KAN ju vara lite lurigt, att det ÄR något annat i kartongen ändå.
Med Malin kan man inte så noga veta!!!
 

Det här är den sista kartongen som ännu inte är inslagen.
 
För kännedom så fyller både jag och barnens far år inom den närmsta veckan så snabbt inser ni att det bara vimlar av LEJON här i grannskapet.
Vi är inte så lätta att "tas med" minsann...
 
Och om vi nu skulle behöva/önska oss en ny kaffebryggare och dammsugare så K A N det ju faktiskt vara så att det blir det i paketen och eftersom vi nu är i pappersbrist och lite ekonomiska så räcker det ju helt enkelt med att öppna kartongerna. ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: bara anna

Oj så mycket paket! Här hos oss fyller Frans och min mamma år i augusti. Och så har vi bröllopsdag. En del att fira alltså. Men jag är ingen "firarmänniska". Barnen tycker jag är roligt att fira men inget annat.

Det där med klimakteriet är ju väldigt märkligt att en del tycker det är pinsamt att prata om. Herregud, det är ju helt naturligt. Likadant som sånt här med pms som en del lider väldigt av. Bara prata på! Man ska inte vara så hemlig av sig, det hjälper ingen....

Kram

2013-07-30 @ 14:13:19 / http://annacecar.blogspot.com
Postat av: AnnaKK

En av mina systerdöttrar och så dej - det är väl de viktigaste födelsedagarna att hålla reda på i augusti... :-) Känner väl en och annan till som fyller då, men det är inga som jag tvunget måste uppvakta.

Det finns onekligen fördelar med att köpa sina egna presenter - både vad det gäller hur de ska se ut och hur de (ev!) ska slås in! Inget tjafs, lixom!! :-D Och blir man missnöjd, så har man bara sej själv att gnälla på... ;-)

Vad KUL att sonen fixar en trerätters så där bara hux-flux!! Det skulle garanterat aldrig hända i det här huset - inte ens om det var jag som skulle stå bakom kastrullerna... Hoppas det blir en riktigt trevlig måltid - för att det blir GOTT, det tvivlar jag inte det minsta på!! :-)

Är ganska glad att dottern jobbar så mycket som hon gör den här sommaren, så kommer hon inte åt att sola sej fördärvad! <:-) Fast hon hade svett kinderna ganska bra nångång i början av sommaren (eller var det rent av i våras?), trots att hon bara hade solat hemma på sin balkong... Man kanske kan kleta honung på brännan, förresten!? Jag börjar mer och mer se den produkten som ett universalmedel som både funkar till och hjälper mot allt!! ;-D Hoppas hur som helst att din tös inte har bränt sej så hon får men av det...

2013-07-30 @ 15:47:45 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Renate

Så många paket! Jag vet av erfarenhet att du gör så fina :) Vet snart en som fyller och jag får försöka klura ut något. Paket kan jag inte slå in med en hand *suck*. Allt brukar ordna sig ändå!

2013-07-31 @ 10:53:43
Postat av: mammakero

Vår månad är maj, då alla fyller känns det som! Fast jag har dragit ner på paketinköpen och nöjer mej med telefonsamtal och mms till de flesta! Massor av vackra papper har jag dock... Jag kunde kanske maila över dem?!! Hahaha!!!

2013-08-01 @ 13:06:16 / http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo