Snålfasoner

25 November 2013 - 19:23


Den här tiden på året kommer det extra mycket reklam i brevlådan.
Det gillar jag!
Då gör jag min egna önskelista - och ALLA KOMMER JAG ATT FÅ!!! ;)
Det är bara en tidsfråga.
 
Jag ställer mig i kö på biblioteket och vips ramlar det in mail om att den ena efter den andra boken har kommit.
Det är en jätte bra service tycker jag.
Kruxet är när man ställer sig i kö på flera böcker samtidigt, kommer de på en gång blir det tight med tid för ofta är det 14 dagars lånetid på beställningsböckerna. Periodvis finns det ju inte "hur mycket tid som helst" för att läsa, men en liten stund läser jag innan jag somnar.
 
Det är roligt med de här böckerna som det kommer flera av.
Ibland kan jag få känslan av att det är som att träffa gamla vänner när Cecilia, Knutas, Nora, Malin Fors och allt vad de heter kommer och hälsar på.
Riktigt trivsamt.
 
Nej, jag vill I N T E ha någon bokhylla full med dammiga böcker på hemmaplan utan jag tycker att det här är ett alldeles perfekt sätt att få läsa nya böcker på! Kalla det snålfasoner om du vill. ;)
 
På tal om böcker hemma så tycker jag att den "fondtapeten" som ser ut som en bokhylla är så himla häftig.
Nu har jag inget renoveringsprojekt på gång men O M jag had det skulle jag gärna dra till med en sådan våd.
Urtjusigt och tämligen dammfritt. ;)

Kommentarer
Postat av: Annika

Vad praktiskt med en tapet som ser ut som en bokhylla. Även om vi har en bokhylla som jag har svårt att göra mig av med men böcker är verkligen några dammsamlare.
En Måndags natti kram på dig.

2013-11-25 @ 22:02:55 / http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Pernilla

Jag har nog berättat det förut, eller kanske inte, men jag har i alla fall börjat låna ljudböcker jag!
Står där ute i trimmet och jobbar med en kund ovh lyssnar. Jätte bra!!!
Har sällan hunnit "läsa" så många böcker som nu.
Sista gångerna har jag dessutom inte valt utan bara tagit några. Det har blivit något jag aldrig skulle lånat i vanliga fall, men jätte bra böcker.
Har ju inte tid att läsa på riktigt. Läser bara bloggar.
/P

2013-11-25 @ 22:56:45 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

När jag är mitt uppe i nån kurs och absolut inte hinner med annan litteratur än kurslitteratur, så längtar jag alltid efter att få gå till bibblan och låna precis vad jag vill och känner för - så där som jag gjorde förr, på den tiden när jag verkligen var en bokmal. :-) Men jag har märkt flera gånger nu att när kurserna väl är slut, så är det precis som om läslusten också är det!? <:-I Har inte lånat romaner på bibblan (och definitivt inte köpt några heller) på år och dar...

Igår var det så fullt i postlådan att det knappt gick att dra upp bibban med reklam, tidningar, reklam, fakturor och reklam... Ärligt sagt åkte det mesta (dock inte fakturorna) oläst ner i soptunnefacket för returpapper... <:-)

2013-11-26 @ 08:22:04 / http://annakk.blogg.se
Postat av: bara anna

Jag gillar med all reklam som kommer nu i juletid. Vet inte riktigt varför jag gör det men det är väl lite kul att kika på allt som finns antar jag.
Kokböcker tycker jag om att få i julklapp, undrar varför för jag gillar ju inte att laga mat. Men det är så fina bilder och ett och annat recept brukar jag fastna för och faktiskt laga. Jodå, det händer.
Kram

2013-11-26 @ 17:10:54 / http://annacecar.blogspot.com
Postat av: camilla

Ja,tack gode gud för biblioteket!
Jag tror att en sån fondtapet skulle vara jätteläckert!
Kram!

2013-11-27 @ 08:04:16 / http://cammo69.blogspot.com
Postat av: AnnaKK

Igår skärpte jag till mej med skolarbetet, och fick gjort inlämningsuppgiften. Blev rätt dålig, men jag hoppas den blir godkänd ändå... Alla dessa små uppgifter kan man inte få mer än G på, så det känns helt meningslöst att lägga ner en massa energi på dem. Fast man måste ju ha koll på vad de handlar om för att klara av den större uppgiften sen, som varje delkurs avslutas med - men jag har inte högre ambitioner än att få G på dem heller, i och för sej!

Har blivit lite skoltrött nu igen, kan man lugnt säga... <:-) Så lusten till att idag ägna mej åt den uppgift som ska lämnas in på måndag, är INTE särskilt stor - men jag ska försöka ta mej i kragen iallafall!

Dotterns knäoperation är ju inplanerad på fredag, och hon ska vara ledig från jobbet även imorgon - och jag har en liten känsla av att hon kan behöva en del hjälp med att fixa vissa saker då, som hon definitivt inte kommer att klara av sedan. <:-) Och på fredag har jag lovat att skjutsa henne till sjukhuset samt hämta henne när hon är klar där - har inte en aning om vilka tider som kan tänkas gälla, så jag har avsatt hela den dagen till det. Och sen får vi se om hon behöver lite assistans i helgen också, eller om det räcker med pojkvännen då. :-)

2013-11-27 @ 09:39:51 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Sen förra året lånar jag också numera på biblioteket. Gick ur Bonniers Bokklubb förra året (som jag varit med i under många, många år). Avrundar alltid kvällen/natten med lite sänglektyr. Ett skönt sätt att varva ner! En sån fondtapet vore kanske inte så dumt.

2013-12-06 @ 10:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo