Nu har vi ljus här i vårt hus

24 Oktober 2013 - 20:01
 
Min granne är så fascinerad över hur mycket jag handlar.
Varje dag!
Att vi är så glupska här hemma så att jag alltid har något att handla. Det ni!
 
Min "taktik" är att handla så mycket jag orkar bära. ;)
Då behöver jag aldrig storhandla.
 
En del förespråkar ju storhandling men då krävs det att handla efter jobbet åtminstone den årstid som inte kylvarorna kan förvaras i bilen...
Jag tycker att jag kommer hem tillräckligt sent ändå...
 
Handlar jag typ "två förpackningar mjölk jämt", då får de plats i kylskåpet på jobbet och jag kan åka hem direkt då jag slutar och landa på hemmaplan tidigast 17:30.
Jag är så smart trallallalla!
 
I dag handlade jag bara bröd och chips! Intresseklubben noterar febrilt förstår jag. ;)
Därmed slank jag in i stadens loppis som är öppen just på torsdagar.
Jag brukar aldrig hinna det för jag brukar alltid handla som mest på torsdagar...
Inte för att det gör något, jag har "loppis-grejer" så det räcker men ibland är det en avkoppling att titta på skådespeleriet då folk beter sig som... Som? Ja, som om alla saker i världen höll på att ta slut.
 
Själv blev jag på riktigt shoppinghumör då jag såg en fin ljuskrona för ynka 45:-
Vilket fynd till mig som hade en tom krok över matbordet.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Jag storhandlar heller nästan aldrig. Men det är nog mest för att jag VILL komma iväg till civilisationen var och varannan dag - här hemmavid ser man ju knappt en käft om dagarna annars... <:-)

Och så brukar jag ju så klart synka mina matinköp med de dagar som traktens olika secondhand-/loppis-butiker har öppet! Så med andra ord ska jag till Osby nångång i eftermiddag. Får se vad som slinker med hem från "Filippos" denna gång! :-) På lördagar brukar jag handla i Älmhult istället, för då har Pingstkyrkans Secondhand där öppet... Men så blir det inte imorgon, för då bär det iväg till Göteborg för att köra flyttlass. Vet inte hur länge pappa har haft lägenhet där, men nu är den uppsagd och han ska lämna ifrån sej nyckeln den 17/11... De sista åren har han inte varit där särskilt mycket, så krasst sett blir det både enklare och billigare att ta in på lyxhotell istället de gånger han i framtiden känner för att åka dit. :-) Skulle det vara något i bohaget som han inte vill behålla kan det ju tänkas att det får följa med hem hit, men det mesta är redan syrrans grejer och ska transporteras till Sandared. Lägenheten var ju hennes från början, sedan tiden hon pluggade i Göteborg. :-)

Trevlig helg på dej!!!

2013-10-25 @ 09:35:39 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Pernilla

Det kallar jag fynd! Jätte fin!
Jag jobbar ju hemma och är sällan ute och åker utom när jag då "storhandlar" och då, då handlar jag för kung och fosterland.
/P

2013-10-25 @ 18:45:07 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo