Hemma hos

21 September 2013 - 21:06

Fick en massa trevliga mms från en kompis i dag. Hon hade varit på det stora varuhuset och shoppat en massa och var så nöjd.

Lila var hennes stora färg den här hösten. Jag gillar också lila så här års men har inte hämtat något nytt förutom i de skåp jag har här hemma. Det blir ju helt klart billigast iallafall men när man har fått en massa mms vill man ju ge något tillbaka också även om det bara är återanvändning. :) Fast vid närmare eftertanke är ju det väldigt miljömedvetet.

På tal om färg så ska jag slå mig ner och bläddra i tidningar för att hitta mig en bild som jag kan visa frisörskan på onsdag då jag ska få splirrans ny hårfärg.
Det är spännande. Guld? Koppar? Kastanj? Kan man få lite av varje kanske?

Kommentarer
Postat av: mammakero

Jag gillar oxå lila! Har det i köket! I toan mer plommonvinröd. Prova någon färg i håret som du aldrig skulle betala för att få!!!

2013-09-21 @ 21:22:27 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Bytte precis till lila/grönt i köket. Ska försöka gå ut bild till i mogon. Lila är vackert, varmt och höstligt. Kommer passa ditt hår perfekt!!
/P

2013-09-21 @ 21:34:06 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: bara anna

Jag ska med färga håret inom kort. Har faktiskt sagt till frisören att jag vill färga det ekologiskt den här gången så hon skulle ta hem produkter till det. Vill inte längre färga med de där kemiska produkterna när det finns andra alternativ. Får väl se om det blir lika bra resultat som vanligt....

Ha en skön söndag!

2013-09-22 @ 09:32:44 / http://annacecar.blogspot.com
Postat av: Annika

Kul med lite nya färger både i kök och på hår. Ska bli kul att höra vad du valde. Du undrade hur länge sen det var jag fick mitt cancerbesked. Det är precis två år sedan. Hej svejs på dig.

2013-09-22 @ 20:54:15 / http://badtant.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo