Äldsta lejonets dag

13 Augusti 2014 - 22:26

I dag har släktens äldsta lejon, det vill säga min svärmor, blivit ett år äldre.

Vad hittar man då på till en som inte säger sig önska sig något speciellt?
Jag vet ju att hon blir jätte glad för lite uppmärksamhet och "påhittigheter" även om hon innan påstår att hon inte behöver något alls.

När vi firade förra veckans födelsedagsbarn med konditoritårta filurade hon lite på hur hennes favorittårta skulle vara som konditoribakad. Det tog jag fasta på och beställde en sedan pysslade jag ihop en liten "bok" med kaffebiljett som bara kunde lösas om hos mig just i kväll! ;)

På sidan efter var det "i väntan på kaffet får du roa dig med att skrapa lotter". :)

Eftersom hon aldrig brukar vinna på lotter som jag köpt så blev fortsättningen: Om du inte vinner säger vi "skit" och just åtta säckar gödsel finns på plats i din trädgård nu!

Det kan ju uppfattas som "förskräckligt" lite som "skit ska skit ha" men det är som tur är inte så utan hon uppskattar verkligen att få gödsel i present och allra mest att få säckarna hemkörda.

Just i dag läste hon inte hela sin födelsedagsbok och hade inte en susning om allt hon fått men var så nöjd med tårtan - som ju vi hjälpte till att äta upp!

Vi får helt enkelt skylla på åldern! ;)

Kommentarer
Postat av: Kamomillan

Vilken rolig och bra present! Kanske man får tjuva det tipset till kommande födelsedagar? :) Ha en fin dag! Kram

2014-08-14 @ 06:59:49 / http://kamomillans.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Vilken tjusig tårta - och säkert supergod dessutom!! :-)~

Och idén med "presentboken" var ju hur bra som helst!! :-D Snacka om att verkligen kunna kombinera personligt med person, om man tar sej tid att fixa ihop en sån till en jubilar. Tusan också, att farsan redan har fyllt 80... Det hade varit perfekt att ha gjort en sådan bok till honom då ju!!

2014-08-14 @ 07:28:50 / http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

PS! Husmorsknep mot fladdermöss känner jag inte till några, men ditt händiga lejon skulle väl kunna bygga såna där speciella fladdermusholkar!?

https://www.google.se/search?q=fladdermusholk&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1EnsU8KLAYTMyAPgpYKIDg&ved=0CB4QsAQ&biw=1680&bih=925

Med lite tur så kanske de bosätter sej i dem istället då!? :-) DS!

2014-08-14 @ 07:33:37 / http://annakk.blogg.se
Postat av: mammakero

Det var en "påhittig" present!! Så tunga (och jag gissar många, för ni verkar bo där det går åt gödsel) säckar är det gôôôr skönt att slippa bära själv!!
Du! Tårtan ser underbar och jättegod ut!!

2014-08-14 @ 18:07:22 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Men himmel så gott!!
Yngsta blir 15(!!hjälp!!) om några dagar. Det är hon som bakar och hon ska försöka baka en, har hon skvallrat. En sån alltså. Den börjar med sch och slutar med Ald. Kan inte stava det där imellan.
/P

2014-08-15 @ 18:25:49 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo