Prov och bedömning

19 Augusti 2014 - 20:43

Jag får känslan av att jag är den lilla flickan som får kakor i en påse då mamman varit på kafferep! ;)
Jag har hört historier om att det var så det gick till förr i tiden.

Men nu lever vi inte i det förgångna men känslan är lika "god" när den unga mamman får fina prover då frisördottern varit på olika tillställningar!
Mamman gillar att få prova olika fina saker alldeles gratis!

Den här sorten tyckte jag så mycket om att jag faktiskt har beställt både schampo och "conditioner" av den.

I morgon startar det sista året på frisörprogrammet och nu är tankarna i full gång på vem som ska kunna "modellera" på delprovet i maj månad.
Första budet var att jag INTE skulle vara modell men efter att ha rådgjort med sin handledare på praktikplatsen så kom jag upp på "tapeten" ändå.
Jag har ju sagt att hon har fria händer i min "kalufs" och det står jag fast vid.
Frågan är nu om jag kvalar in som färgmodell med 25 procent grått i håret och minst två centimeters utväxt - i maj månad alltså.

Det är mycket planerande och framförhållning. Redan på fredag ska jag "gråhårsbedömas" och jag kan ju säga att jag har aldrig tidigare i mitt liv önskat att jag ska vara tillräckligt grå! ;)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Synd jag inte bor där. Här är det jättegrått och jag har slutat med färg. Nu får det vara nog. Orkar inte! Solen har blekt allt så jag är väldigt blond med stålgrått i botten.
/P

2014-08-19 @ 22:03:20 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Man får väl vara glad så länge man inte efterfrågas som skäggmodell iallafall!? ;-)

Min dotter struntade faktiskt i att göra de där proven... Det hade ju blivit nån förändring kring dem, i negativ riktning mot hur det varit för tidigare årskullar. De hade fått göra proven gratis och hade de klarat dem så hade de även fått sitt gesällbrev. Men efter ändringen så gällde att man själv fick betala, och gesällbrevet fick man inte ändå utan man måste först jobba som lärling i flera tusen timmar också... Tror det var det som gjorde att dottern skippade planerna på att bli frisör "på riktigt" - hon var inte det minsta sugen på att jobba för runt 50:-/tim på någon salong så länge. Inte när hennes kille på liknande lärlings-villkor (inom bygg- och anläggningsbranschen) tjänade typ 30:- mer i timmen!!!

Hon har förresten fått fast anställning på IKEA-kundtjänst nu! Började ju som sommarjobbare i maj ifjol, och har sedan fått tjänsten förlängd i ett par omgångar. Är så GLAD över detta!! :-)

2014-08-21 @ 08:26:10 / http://annakk.blogg.se
Postat av: bara anna

Ha ha, Anna KK:s kommentar här ovan var ju rolig. Skäggmodell får vi hoppas att vi slipper, hihi!

Men vad kul att få hem prover, det hade jag med gillat. Jag håller på att gå över helt och hållet till ekologiska hårprodukter, vill inte ha en massa onödiga grejer i håret och på kroppen. Så förra veckan var det första gången jag färgade det med ekologisk hårfärg, blev jättefint och täckte de grå jättebra tycker jag.

Ha en skön dag vännen!

2014-08-21 @ 08:52:37 / http://www.baraanna.se
Postat av: Anne-christine

Vad spännande att du får prover att testa.
Själv så har jag alltid slingat mitt hår själv. Jag brukar tvätta håret med silverschampo nån gång i veckan för håret blir så fint då tycker jag.
Varm nattikram från mig till dig.

2014-08-21 @ 21:33:00 / http://tantglad.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo