Skördetid

10 Augusti 2014 - 13:38

Jag tillhör den skara lejon, människor menar jag förstås, som gillar hösten.

Den höga, klara luften där inga små kryp surrar framför ansiktet när jag är ute och rör på mig och inte orsakar fula och kliande bett här och där på kroppen. Sedan är det så hiskeligt skönt att svetten inte rinner bara jag sitter rakt upp och ner. Dessutom är det inte halt!

September är en av de bästa månader jag vet! :)

Att mörkret smyger sig på gör det bara mysigt och jag tänder ljus som lyser upp, dessutom är min pannlampa redan uppladdad och redo inför nya säsongen.

Förr om åren har jag också haft på "pluslistan" då jag skådat skördetröskan utanför köksfönstret för då går det att gå promenad utan använda en enda hundbajspåse. ;)

I år gör det ingen skillnad...

Kommentarer
Postat av: mammakero

Älskar själv alla årstider, även om sommaren för mej är magisk. Hösten med sprakande färger, hög luft och solen faktiskt fortfarande värmer! Sitta och kura inomhus med en kopp kaffe och tända ljus. Vintern, när det är kallt och krispigt i luften och i snön, snöflingor och frost i sol och att sitta inomhus vid kakelugnens muntra knastrande. Våren för att alla färger återvänder och hoppet om en underbar sommar som lurar!!!
Men fy för den lede för getingar, knott och mygg och envetna lågtryck som förpestar sommaren. Eller häftiga iskalla skyfall och grått mörker dagen igenom och halka eller snömodd och snösmältningstiden!

2014-08-10 @ 14:48:20 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag är våg och försöker väga det positiva i alla årstider. Uppskattar nog ändå våren mest. Underbart när det vänder, liksom. Hösten är underbar med sina varma dagar som är lagom varma och som du skrev, den höga klara luften. Sen alla färger. Åhh så fint det kan vara. Sommaren är ju ändå sååå skön med värmen om, om den infaller och då på rätt sida om semestern, haha.
Däremot har jag haft svårt för vintern. Men nu har jag lärt mig åka utför och inser att snö ändå har sin charm.
/P

2014-08-10 @ 20:14:11 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: TantGlad

Alla årstider har väl sin charm, men jag håller med dig om att hösten är mysig. Jag älskar åxo denna tid då mörkret sänker sig och man får ÄNTLIGEN tända upp med ljus och mys inomhus. Det ÄR SÅÅÅ mysigt så. Sen älskar ju jag att byta gardiner och sånt. Jag började lite i går .
Ha en TOKSKÖN ny vecka nu fina vännen.
Varm varm kram till dig!

2014-08-11 @ 07:33:08 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: camilla

Alla årstider har sin charm. Men jag gillar sommaren bäst. Helst om sommaren är som den var i år. Varm och skön. Vintern skulle jag gärna hoppa över. Fast visst...den är fin den också. Bara man slipper gå ut ;)
Kram!

2014-08-11 @ 08:28:36 / http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Annika

Jag är en riktig sommar älskare. Men efter en sån här fin sommar så känns det helt okej med höst. Den kommer förhoppningsvis också att bli kanonfin.
Ha en bra dag. Kramen

2014-08-11 @ 10:03:25 / http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Bara anna

Jag gillar med september, särskilt när det är sol och liiiite kyligt, då är hundpromenaderna som bäst...
Kram

2014-08-12 @ 21:39:12 / http://www.baraanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo