Dan före dan före dopparedagen

22 December 2014 - 20:56

När mattläggaren hade varit här på förmiddagen visade det sig att det där med nytt "diskmaskinsplastunderlägg" hade jag inte tänkt på.

Lika bra att få det fixat då han kommer hit och lägger den nya mattan i morgon.
Hux flux blev det en utflykt till stan.
Farmor som ville handla det sista till julen hakade glatt på.

Samtidigt plingade det till från en kollega som undrade om jag skulle till stan i dag och kunde hoppa in och hjälpa henne i typ tio minuter.
De känner mig, frågan är fri och kan jag hjälpa till så gör jag.
Eftersom inte så många jobbade i dag och jag hoppade in när kontoret nästan skulle stänga for jag iväg i jeans och den tröja jag bara har på hemmaplan.
Jag vet inte om det var just tröjan som gjorde att jag fick extra mycket tack för att jag kom och fixade. ;)

Jag har det annars så bra här där jag sitter och luktar på min gran! Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jättebra text på den tröjan, tycker jag. Den borde du ha på även på andra ställen. Men det är tur att sådana som du finns. Hur skulle vi andra annars klara oss?
/P

2014-12-22 @ 23:03:54 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: mammakero

Vilken härlig tröja!!! Ganska passande uttryck! Hahaha!! Härligt att farmor hakade på, lite sällskap sådär är kul. Vi har en sån diskmaskinsmatta och det trista är att skräpet på golvet (ja, vi har massor) kryper in under på något sätt och det kommer jag inte åt vid städning av golvet...

2014-12-23 @ 06:49:17 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Och så har det blivit dan före dopparedan... :-)

Fortfarande si så där med julkänslorna, måste jag erkänna - men det är okej ändå! Och trevligt nog så är Stefan ledig från jobbet idag, så jag kunde skicka honom till "byn" i förmiddags för att handla det sista (läs det som jag själv glömde att köpa igår...). :-D

Tusen tack för julkortet!!! :-) Själv har jag inte skickat något... Tänkte att jag skulle skriva ett mejl till dej istället, som en liten julhälsning, men plötsligt blev jag osäker på om jag kommer att hinna det så jag skriver några extra rader här nu! :-)

Jag trodde det var det nya köksgolvet som var på bild i inlägget nedan - men det blir säkert fint med mörka "brädor" också! De kanske är på plats nu, förresten!?

På annandagen ska vi nog göra ännu ett ryck i Jockes hus, och försöka få upp så kallad renoveringsväv på väggarna i vardagsrummet. Förutsatt att han köper sådan idag!! Nu tycker jag att det mest verkar vara HUND som gäller för hans del, och investeringar i huset får stå åt sidan för bilbur och hundsäng och spårlina och matskål och gud vet allt... <:-) Faktum är att han ännu så länge bara har tingat en valp ur en kull som inte ens är född än, så vi vet ju inte helt säkert om det verkligen kommer att bli en valp åt honom från just den här uppfödaren. Beror ju på hur många valpar det blir, och så ska det vara rätt kön också (en hane). Men i annat fall så finns det ju så klart fler kennlar att vända sej till, så på ett eller annat vis blir det ju säkert en hund nångång i vår eller till sommaren ändå. Och man förstår ju att det är spännande och kul att planera inför det - fast även en hund vill nog ha ett hus att bo i! ;-)

För egen del längtar jag tills vi kan bygga klart växthuset vi började på tidigare i höstas. 2015 blir nog ett odlingsår MULTUM!! :-D

Ha en jättefin och jätteskön julhelg, vännen!! :-)

Många kramar!!!

2014-12-23 @ 11:45:40 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Tur det finns såna som du som kan hoppa in i sista stund! Härlig text på tröjan *ler*.

2014-12-28 @ 11:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo