Julstämning

10 December 2014 - 23:00


I lördags var det julbord för både mitt jobb och Herrn i husets jobb. På mitt jobb är det "bara" för kollegorna men jag var medbjuden på det andra. Synd att jag inte kunde dela på mig...
Det tillhör väl "hyfs" att gå på det "egna"? ;) Jag hade dock gärna varit på ett ställe där det inte var så hög ljudnivå som stället jag var på... Men annars var det trevligt även om det inte var traditionellt julbord utan fläskfilé, kyckling och annat kött tillsammans med julskinka och en Jansson som tagits ut ur ugnen innan den var klar.
Med trevligt sällskap har man det trivsamt hur eller hur!

Jag har också varit uppe på vinden och lyft ner lite tomtar. Vi har fått rapporter om att dotterns gudson har slagit sönder sin första tomte. Vi ser fram emot juldagen då han kommer till våra breddgrader med sin familj. 
Vi har väldigt många tomtar, så många att en del övervintrar på vinden så jag är säker på att tomtarna kommer att räcka hela julen. :)

Jag längtar till de lediga dagarna!

Kommentarer
Postat av: mammakero

Har varit och tittat till mina saker på trappan efter gårdagen, det hade klarat sej med endast en kruka blåst omkull! Idag är det tvätt- och städdag. Helst skulle jag behöva göra klart de sista julkorten och skicka dem. Får se vad jag hinner...

2014-12-11 @ 08:57:03 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: TantGlad

Kan man få för många tomtar?. Tomtar är ju så jättefina.
Ha en fin fredag nu.
Kramkram.

2014-12-11 @ 20:41:58 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: Linda

På måndag är det äntligen dags för mig att gå på julbord. Får se till att svälta mig under dagen, för man blir ju alltid så mätt redan innan man ens börjat äta :)

2014-12-12 @ 09:55:33 / http://www.himmelsblaaogon.blogg.se
Postat av: Pernilla

Fu får ge honom en tygtomte. De är svåra att slå sönder. Julbord är inget jag längtar efter och nu för tiden bjuder inte chefen på något heller. (Hon är snål som f..n).
/P

2014-12-12 @ 12:46:52 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo