Mat är livet

06 Februari 2014 - 22:30

Efter jobbet stod det tjejkväll på schema t. Repris på förra veckans begivenheter.
Upplagt för dn trevlig torsdagskväll alltså. Ingen tvättmaskin eller diskmaskin att pyssla med. :) 

Det tar ungefär en timma från det att jag slutar jobba tills jag är framme. Vilket beror på att jag kör så lagligt och fridfullt... Vid den tiden på dygnet skriker magen efter mat så ni må tro att det var underbart att öppna dörren och mötas av doften av nylagad mat.
Mums så gott!

Vi tog oss sedan en promenad, att gå på gatorna i stan känns "annorlunda", inte en enda pannlampa behövs. ;)
Svängde förbi en affär och köpte olika frukter och gjorde jätte god fruktsallad till kvällen.

Nu innan läggdags provade jag badkaret för att se om jag saknade att mitt egna badkar. Det gjorde jag inte men blev full i skratt när jag låg där i det varma vattnet; det kan inte vara många som har större badrum än kök där de bor? Eller?! 


Kommentarer
Postat av: camilla

Då vi gjorde om vårt badrum så slängde vi ut badkaret. Och det är inget jag ångrat. Badrummet blev sååå mycket större. Dock inte lika stort som köket ;)
Kram!

2014-02-07 @ 08:07:33 / http://cammo69.blogspot.com
Postat av: AnnaKK

Vad mysigt ni har det på era tjejkvällar! :-)

Bra att du tipsade mej om "förbrukningsinventarie"! Jag måste ta tag i det där med bokföringen på allvar nu... Ännu så länge har det bara blivit en verifikation, men snart blir det en hel hop till och då kan det ju vara smart att redan i förväg har kollat upp lite kring konteringen... Jag har inte direkt svårt för sånt där, jag tycker bara att det är så-å-å-å tråkigt! <:-I

Stort badrum kan det nog bli i dotterns hus - gruvar mej redan inför hur vi ska "möblera" det. Det är svårt nog med köket, tycker jag. <:-) Huset är ju helt omodernt nu, så det blir i princip till att ta befintliga rum och göra om dem till än det ena och än det andra. Så ett rum som idag fungerar som sovrum kommer att bli badrum - med kamin i! (Fast den vill dottern helst kasta ut, men det ska vi allt bli fler om!! ;-D) Köket får nog bli i en tillbyggnad, och under det måste vi göra källare så ytterligare moderniteter som varmvattenberedare, vattenfilter och värmesystem osv får plats nånstans... Phu!

Tusen varma TACK för kortet som kom med dagens post!!! :-)

Kramar!!!

2014-02-07 @ 13:45:52 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Pernilla

Mys!
Visst är det lyx att gå på släta asfaltsvägar med gatlyktor, men tänk så tråkigt i längden.
Badkar har inte vi heller kvar. Jag saknar det inte. Låg sällan där. Tog för lång tid, helt enkelt.
Men kök har vi stort som bara denn. Tog ett extra rum och slog ihop med köket när vi byggde om för många år sen. Jag älskat mitt stora kök men vill inte ha ett större badrum.
/P

2014-02-07 @ 22:44:09 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: TantGlad

God morgon vännen!
Hmmmm, ja det var en rolig tanke för jag tror heller inte det kan vara många som har stora badrum och som är större än köket hihi. Jag tycker om små kök, men har gärna ett stort badrum *ler*.
Tjejkväll så jätteroligt, och du....bra att köra lugnt och fridfullt för jag är tvärtom. jag tycker alla kör så sakta ute i trafiken...hmm..vet man ska köra lagligt och så, men jag kör fort. Jag kör alltid på omkörningsfilen på motorvägen åxo. Kanske man blir sån i en röd bil hihihi.
Önskar dig en JÄTTEFIN lördag goa och fina du!
Kraaaaam

2014-02-08 @ 06:05:44 / http://TantGlad.bloggo.nu
Postat av: Renate Wretefelt

Så mysigt med tjejkvällar! Jag har badkar i mitt badrum. Tidigare använde jag mest duschrummet men har faktiskt mer och mer börjat använda badkaret igen. Det är så avslappnande och skönt för stela/onda muskler & leder.

2014-02-13 @ 15:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo