Malin möter Malin

11 November 2014 - 22:32

Egentligen är jag en ganska märklig människa. En social ensamvarg på något vis.
I och för sig är det väldigt hälsosamt, lättsamt och smidigt att vara kompis med sig själv för då är man alltid i gott sällskap.

Jag har inte "tusenmiljoner" vänner som en del har... I och för sig skulle det vara jätte roligt för mig som tycker att det är så roligt "att göra kalas"! ;)

Jag har mest "låtsaskompisar" (typ Hemlige Mollgan alltså, de finns faktiskt men ingen ser dem. Det jag verkligen gillar är att i bloggar, mail mm "stör" man aldrig och tiden på dygnet spelar ingen roll. Det passar mig finemang! :)

I går kom Malin Fors till mig så nu umgås vi varje kväll, hon stannar längst i 14 dagar sedan måste hon vidare till en annan låntagare. Malin, är ju som ni säkert vet Måns Kallentofts polis.

Kommentarer
Postat av: Fröken.A

En bra deckare är ju perfekt i höstrusket !! :)

2014-11-12 @ 06:52:04 / http://www.meningsfylleri.blogg.se
Postat av: mammakero

Jag köpte för en månad sedan fyra pocketböcker till priset av tre! Så jag har haft vänner vid sidan av bloggvärlden! Hahahaha!!!! Nu har jag kommit till den fjärde och sista och nu saktar mitt läsande in, för när jag läst ut den så är jag boklös! Milda Matilda! Vad gör jag då??? (Annat säjer den luttrade nog...!)

2014-11-12 @ 07:08:10 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Malin Fors har hälsat på hos mej också. Men nu var det ett tag sen och jag har många böcker att läsa ikapp.
Det roliga är att hon springer runt i skogarna där äldsta dottern tidigare bodde.
/P

2014-11-12 @ 11:39:55 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Idag känns det extra tydligt att internet är typ min bästa vän! :-) Den här gången var det dock Google jag umgicks med, men andra gånger är det blogg- eller Facebookvänner som förgyller min tillvaro.

Men jag säger bara en sak: Google är en fantastisk tillgång när det gäller att lösa problem - helt i klass med "ring en vän"!! :-D

Svärmor ska sälja lägenheten som S och D har bott i fram tills nu, och jag frågade henne för ett tag sen om hon hade kollat upp vad som gäller och fått tag i lämplig kontraktsmall osv. Jodå, det hade hon. Fanns att köpa på bokhandeln...

I eftermiddag ska affären antagligen göras upp, och lite av en händelse så bad jag att få kika på kontraktet i samband med att jag lämnade min lägenhetsnyckel till henne så att hon och den tilltänka köparen kan komma in. Men Herre Gud, inte var det ett kontrakt hon hade fått tag i!! 8-X

Men som tur är kan man googla såna, och skriva ut hemma.

Malin Fors får jag kanske stifta bekantskap med nån gång framöver - inte ens författarnamnet klingar bekant... Undrar hur länge sen det var jag läste en deckare?? Förr slukade jag den ena efter den andra - fast det var nog innan internets tid... <:-)


2014-11-12 @ 14:20:16 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Någon skrev en gång ett inlägg hos mig (gissa vem?)En bok är aldrig upptagen med annat och finns alltid till hands & är en god vän, något i den stilen. Så sant! Jag läser mycket som du vet och har gjort sen tidiga tonåren. En god bok är stående min nattlektyr. Numera lånar jag! Tidigare var jag medlem innemot 30 år i Bonniers Bokklubb.

2014-11-17 @ 13:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo