Nu har vi ljus här i vårt hus

17 November 2014 - 22:11

Numera gillar jag att fixa ihop presenter. I helgen fick kusinbarnen en "pyssellåda" som blev uppskattad.
Barn i litet format visar ju verkligen vad de känner utan den minsta censur.
Lilla E blev som en liten glad papegoja då hon minst "hundra gånger" sa att hon fått LERA. Den rosa verkade vara bäst.

När jag var liten hade jag däremot jätte svårt att köpa presenter till någon, ville alltid ha likadant själv. Min mamma var svår att kompromissa med vill jag minnas... Inhandlades det present så var det just det och inget annat.

En gång för några år sedan köpte jag ett "ljushus" i present. Det var jätte fint och mottagaren gillade det också. Så nu för inte alls länge sedan slog det mig att jag ville ha ett eget men då fanns det inga kvar... Jag har spejat i andra affärer också utan framgång trots att jag sett billighetsvarianter på bloggar som skulle passa mig perfekt.

Men idag då jag var på min vanliga lunchshopping på Ica fanns det ljusgranar och ljushus så jag plockade utan den minsta tvekan ner ett ljushus i min korg trots att det är batteridrivet.

Det lyser vackert och ljus behövs sannerligen dessa gråa dagar, i dag har det känts som kväll hela dagen...


Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Så fint!! :-)

Och det där med batteridrivna ljus är nog inte så dumt!? Billiga värmeljus har jag i princip bojkottat, eftersom de verkar innehålla en massa skumma kemikalier som man nog bör undvika att fylla inomhusluften med. Och i övrigt är jag fortfarande - snart tio år efter Gudrun - dödligt less på stearinstänk på bord och dukar mm, så tänder ytterst sällan några ljus ändå... <:-I

Har förresten som rena rama ljusterapin både här och där i huset nu - närmare bestämt på varje ställe som jag har ställt chiliplantor! De behöver ju tillskottsljus, och det är rätt starka lampor jag använder till dem. Dessutom med så kallat kallvitt ljus, som inte direkt klassas som mysbelysning. Men jag kan säga att jag saknar solen mindre den här hösten än nån höst tidigare, och det måst ju bero på allt ljus här inne!? :-D

2014-11-18 @ 08:30:40 / http://annakk.blogg.se
Postat av: bara anna

Det gjorde du helt rätt i, att köpa ett litet ljushus. Så mysigt du har det!
Kram

2014-11-18 @ 11:48:32 / http://www.baraanna.se
Postat av: Pernilla

Så fint det är och en rosa julstjärna. Det har jag också kostat på mig, från Maxi. Bra affär, det där!
Ibland måste man få kosta på sig. Jag har köp en ny stjärna, host men inte sagt något till maken. Han märker infalla fall ingen skillnad. Sen igår, säger han plötsligt att stjärnor och ljusstakar har vi i alla fall så det räcker och blir över. Nämnde inte då heller att jag köpt en till. Haha!
/P

2014-11-18 @ 12:36:03 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Frida

Jättefint hus!
Och så bra att kunna göra egna presenter! Jag är sämst på det tyvärr....

Här uppe känns det också mörkt. För mig får det gärna komma liiiite snö och bli några minusgrader så den ligger kvar. Vintern blir ju mindre jobbig då världen känns lite ljusare!

Ha en fin tisdagkväll! Kram!

2014-11-18 @ 20:23:18 / http://Fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Ljus behövs verkligen dessa gråtrista novemberdagar! I går sken solen större delen av dagen. Tyvärr så regnar det i dag och jag har tänt upp massor med mysljus både stora och små.

2014-11-24 @ 13:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo