Malin gillar rabatter

07 Oktober 2014 - 06:15

Då och då under årens lopp har jag beställt från den där skönhetsproduktfirman som jag inte kan uttala namnet på.

Allra helst beställer jag när det är extremt fina erbjudanden eller läckra premier! ;)

Härom veckan var det 50 procent rabatt på en parfym jag ville prova, man fick även en minivariant i samma doft plus en hemlig vara.

En gång fick jag en jätte "skön" hudcreme som min hud aldrig känt maken till förut. Jätte kul att prova - helt gratis! :)

Den här gången var den hemliga varan den pyttelilla flaskan på bilden.
Hm?! Googlade för att se vad det var. Det visar hur insatt jag är i skönhetsbranschen. Det första jag såg var 27 Euro - FÖR DEN LILLA FLASKAN!

Uppdatering!

Får nog tillägga att den lilla dyra flaskan inte är parfym utan "skönhetsdroppar" på något vis.
Som om jag skulle ha problem me rynkor och andra åkderstecken?!
Förstår ingenting! 

Men är det gratis ska det ju användas, förstås! ;)


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ja hjälp!
Parfym är ju hejdundrande dyrt. Tonåringen brukar gå på HM och köpa presenter till mej till jul och så. Dofter som inte riktigt håller samma klass men. Hon vet ju att jag har A och B parfymer. Jobbar jag i trimmet, som jag gör varje dag, luktar jag snabbt hund i alla fall. Ingen ide att lägga dyra droppar på halsen då.
/P

2014-10-07 @ 12:40:58 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Annika

Nu är du ägare till en riktigt dyr parfym iallafall. Kan inte heller uttala detta namn. Lite svårt det här med parfymer tycker jag. Det som luktar gott på andra kan lukta skit på mig. Hoppas din luktade gott.
Kramelikram.

2014-10-07 @ 14:51:00 / http://badtant.bloggo.nu
Postat av: mammakero

1984, alltså för 30 (!!) år sedan, var jag i Frankrike i ett halvår. Var så pissigt utled på skolan så jag tog ett sabbatsår och åkte dit. Där kom jag i kontakt med [yv råshe]. Väl hemma började jag beställa därifrån, för jag upptäckte att det fanns en avdelning i Helsingborg! Nuförtiden så har jag inte beställt något därifrån... De slutade med min favoritparfym för 20 år sedan (Magnolia) och efter det tunnade beställningarna ut. Numera är det Body Shop för mej...

2014-10-07 @ 18:56:01 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: TantGlad

Rabatter är alltid kul. Själv vill jag ha exklusiv parfym och köper mest chanel och har alla deras dofter.
Det ser ut att vara ett serum i den flaskan. Serum använder jag, men så älskar jag att hålla på med skönhetsvård. Tänk så roligt om man skulle jobba i en salong. HMmm..kanske man borde byta bana innan pension.
KRAM och ha en fin höstdag!

2014-10-08 @ 06:23:17 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: mammakero

Hahaha!!! Jajamänsan! Flaskan var i vit porslin och rund men platt och hade en rosa magnolia på framsidan!! Med en fantastiskt god doft!

2014-10-08 @ 06:51:26 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Då är det väl lika bra att du passar på att skicka iväg herrn i huset till färgbutiken, så han kan beställa nya tapeter också till ert kök!? Åtminstone Colorama-butikerna har 25% på delar av sin kollektion nu. :-) Ska dit med sonen ikväll så han också får chansen att köpa lite billigare såna till sitt hus, fast det är då fasligt vad de där papprullarna är dyra ändå... <:-I

Jag säger ungefär som du vad det gäller renoveringar här hemma; Tycker inte behovet är skriande, även om det väl i och för sej inte skulle skada. Men jag vill prioritera annat, eftersom pengarna inte räcker till både ock!

Hoppas solen har hittat tillbaka till dej också idag!? Här har det varit en jättefin morgon/förmiddag så här långt. Njuta!!! :-D

2014-10-08 @ 10:13:25 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Eva-Lena

I LÖÖÖVE både gratis/rabatter OCH Parfymer! :)

2014-10-08 @ 16:25:47
Postat av: Renate Wretefelt

Rabatter gillar jag också och röda prislappar! Köper aldrig parfym provar dock de nyinkomna dofterna. Maken var vänlig och gav mej ibland någon fawoparfym på födelsedag eller som julklapp. Har mer och mer börjat med ekologiska produkter och det gäller både mat och hudvårdsprodukter. Innan flytten gick plastsanerade jag mitt kök och har gått in för träredskap. Har några kvar i silikon som tyvärr också innehåller gifter. Ibland får man gå en gyllene medelväg.

2014-10-11 @ 08:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo