Semester

16 Oktober 2014 - 19:37

I dag har jag haft semester! :)
Anledningen var att jag skulle vara chaufför till lilla farmor som skulle få vara modell på en frisörlektion.

"Alla andra har fått vara det utom jag!"
Typ något sådant tror jag att hon har tänkt... Såklart att hon också ville få en liten lyxstund, bli ompysslad och se hur det såg ut där inne. Så kunna tala om detta för alla andra tanter.
Kruxet när man är gammal och bor på landet är skjutsen. Speciellt då man inte "vill besvära".

Nu när jag tog ledigt hela dagen hade hon gjort ett helt dagsschema. Jag är härdad och visste att det förmodligen blev så...
Jag har skjutsat mellan Willys, Maxi, Apoteket, Blomsterlandet, varit social och fikat hos hennes bror, lämnat vid frisörskolan och sedan ätit middag med frisörskan innan vi återvände hemåt igen.

Farmor var superfin i håret och nu hoppas vi att hon har samma ork och energi när delprovet ska göras framme i vår för hon var en jätte bra modell!
Jag bommade på det men ska fylla funktionen som chaufför.

Medans farmor blev fin var jag i den där affären där man handlar så billigt då gammalt för någon annan blir nytt för mig. :)

Såklart jag måste shoppa lite bara till mig då jag faktiskt hade semester!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Så snäll fu är mot farmor. När man ändå är igång så vill man självklart träffa sin bror också. Men det var ju tur att du också fick valuta. Klänningarna, alltså!
Själv, blev jag chockad igår när jag plötsligt provat fyra byxor på Zara och.......köpte dem! Va!!!?
Fattar ingenting, men hej så bra de satt och hej så snygga de var/är.
/P

2014-10-19 @ 08:29:47 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Kul att farmor också fick vara modell - då är det väl bara till att skicka ditt husets herrar också nu, så inte de plötsligt också börjar känna sej åsidosatta!? :-) Var det inte skäggmodell som saknades till slutproven, förresten??

Secondhand har jag också ett gott öga till. För tillfället släpar jag gärna och ofta hem blomkrukor därifrån. :-D Men det blev två par jeans också för ett tag sen. Lagoma pengar (25 kr/st) att lägga på brallor man kan ha när man snickrar och målar och så där. Och lyckas man hålla dem rena så duger de bra till vardags här hemma också! Jag är inte så petig med att det måste vara senaste modellen - bara de sitter bra så är jag nöjd. :-)

Hur utföll köksgolvvalet???

Om jag skulle välja skulle det aldrig bli några golv inlagda eller tapeter uppklistrade, för jag kan typ aldrig bestämma mej utan vill helst vänta ett tag och lixom "känna efter" vad som blir bäst... <:-I

2014-10-19 @ 09:27:56 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Så roligt för Farmor att få vara modell! Jag håller tummarna att hon är pigg och har orken då delprovet ska göras. Snygga kläder du shoppat, stilrena/tidsenliga.

2014-10-22 @ 09:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo