Du ska få min gamla cykel när jag dör

29 September 2014 - 22:18

Nu har det hänt igen!
För andra gången detta år har min dotter fått sin cykel stulen på skolans cykelparkering.

Fy bubblan vad jag är trött på "långfingerhet". 
I våras hade tösen glömt att låsa så då kände jag lite "Men hallå!!!".
Den här gången var den låst, den där cykeln som hon snällt fick betala själv för surt förvärvade slantar för bara några månader sedan.

Nu när vi har kvittot i tryggt förvar har vi ju ramnummer "och hela baletten" men jag har ingen större förhoppning om att detta ska gå som en dans...

På hemmaplan finns farmors gamla cykel som kan tänka sig att flytta till stan, jag tog ett litet varv här ute i kväll och jag kan lugnt konstatera att bo sju halvtrappor upp och så en tungtrampad cykel, ja då kan vi omedelbart säga upp gymkortet.

Jag censurerar vad jag fick i svar på mitt förslag eftersom jag väljer bort svordomar här i bloggen. ;)

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Nä... :-( Så TRIST!!!

Det ingick inte nån slags försäkring i köpet när ni köpte cykeln? Kan vara värt att kolla upp - eller om rent av hemförsäkringen kan ta det. Cykeln var ju faktiskt låst den här gången!?

Och du... Nästa gång du ska till Malmö kan du väl cykla dit? Så blir det precis lagom att övernatta här!? :-D Lovar att du även ska få risgrynsgröt till frukost om du kommer!! :-)

2014-09-30 @ 08:31:08 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Pernilla

En gång var jag i Polisens förråd (vad jag nu gjorde där?) och de har massor, massor, massor av cyklar som hittats men ingen saknar. Kolla med Polisen om ett tag, någon kanske bara lånade den. Hm, fast det där tror jag inte på själv.
Fan, att det ska vara så svårt att skilja på mitt och ditt.
/P

2014-09-30 @ 08:56:52 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: bara anna

Så tråkigt! Man blir så trött på sånt.
Ville hon inte ha den läckerbiten till cykel? Riktigt häftig ju och träning på köpet, ha ha.
Ha en bra dag vännen!

2014-09-30 @ 09:15:02 / http://www.baraanna.se
Postat av: Renate Wretefelt

Fy så trist att inte somliga kan sakilja på mitt eller ditt :( Innan jag flyttade från huset var det någon som kapat av mitt baklyse och sen bara slängt båda delarna på tomten. Var så trött på att byta cykellysen så jag skaffade ett batteridrivet som man kan ta av. Givetvis hade inte jag gjort det. Framlyset satt kvar. Rent sabotage var det, morr!

Jag har skickat ett mail till dej och förklarat min frånvaro på din blogg. Inte fått något svar och det är inte likt dej goa Malin. Misstänker att det inte gått fram. Det hände mig en gång i aug att mottagaren inte fått sitt mail. Ha en fin dag, soliga höstkramar/Renate

2014-09-30 @ 12:59:00
Postat av: mammakero

Så fruktansvärt irriterande! Utanför skolan är en plats där cyklar brukar stå, så därför känns det extra purket. Älsta dottern lämnade sin cykel utanför skolan i studenttiden och dagen efter var den vandaliserad. Cykelkorgen intryckt, däcken platta och sitsen sönderskuren. Även detta tycker jag är så himla onödigt.

2014-09-30 @ 18:33:21 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Klara

Så tråkigt verkligen! Hopppas att cykeln hittas och kommer tillbaka till er!

2014-10-01 @ 09:56:39 / http://klaragenberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo