Falsterbo, mer än hästar

22 September 2014 - 07:37

När min dotter var liten drömde hon om Falsterbo Horse Show.

Nu i helgen har vi varit i just Falsterbo hela familjen. Precis på stadion där det tävlas med alla hästar, i helgen var det dock inga hästar på startlinjen utan löpare med två ben var.

Det var barnen och deras kusin som ställde upp på en mil respektive fem kilometer.

Jag ställde upp som barnvakt! :)

Alla skötte sina uppdrag med bravur.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag hade gjort som du, tagit barnvaktsrollen. Springa så att folk ser mig, känns jobbigt. Då kommer jag förmodligen ta it. Mig så jag spricker. Vill inte visa mig sämst på något vis. Just det har nog gjort att jag inte heller drömt om Falsterbo. Jag har ju ridit mycket. Men att vara med där och inse hur dålig man var....? Nehe, inte Pernillas medicin. Det stavas FEGIS!
Men idag behöver jag inte bevisa något längre. Jag duger som jag är, bara jag slipper springa långa jobbiga löparlopp.
/P

2014-09-22 @ 07:42:41 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Det ser faktiskt ut på fotot som att springa var exakt den rätta aktiviteten just där och då - för vädret ser riktigt kyligt och ruggigt ut!? Brrr...

Och inte är det bättre idag, men det är väl bara till att inse att nu ÄR det höst. På riktigt... <:-)

Fint att L hittade ännu mera svamp till A! Jag ska ge mej ut i skogen nån av de närmaste dagarna och se om det har blivit nån fart på tillväxten bland trattkantarellerna. De gula lyser i stort sett med sin frånvaro. Ger mej sjutton på att vildsvinen har tagit dem! :-( Iallafall är det väldigt mycket bökat på alla ställen som jag brukar hitta såna svampar på... Och nu finns där inga. Fast vildsvin är ju i och för sej också gott - dock inte lika enkla att få ner i korgen som några svampar! Hm...

2014-09-22 @ 09:51:45 / http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Vad tycker ni om det nya IKEA - ja, hela området?? Jag får storstadsvibbar där, och har svårt för att tro att butikerna runt omkring ska kunna gå ihop sej. Men själva IKEA-varuhuset är ju häftigt eftersom det har precis varenda grunka i sitt sortiment. (Vilket inte det gamla, som låg inne i Älmhult, hade - men det var ju å andra sidan världens första IKEA...) :-)

Sandra jobbar inte på varuhuset, utan på Kundtjänst. Ligger inne i Älmhult, intill där det gamla varuhuset fanns. Eller i och för sej fortfarande finns, fast nu är det IKEA-museum mm i det.

Natti-natti!! :-)

2014-09-22 @ 21:15:08 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Bara anna

Falsterbo är ju så vackert!

2014-09-22 @ 21:22:58 / http://www.baraanna.se
Postat av: mammakero

Springa är inte min grej alls, dels för mina stela brutna fotleder och dels för min kropps utformning. Skulle behöva röra mer på mej men blir bara lessen då jag helatiden hindras av stelhet och ont. Fick i dagarna veta att min skada som påverkar hela kroppens rörelse inte är mer värt en 5000 kr. Maken stelopererade sin tumme och fick 26000 för den! Jag kan inte gå i trappor ordentligt, jag kan inte vandra i ojämn terräng, jag kan inte springa eller ens böja på knäna lika djupt som förr. När jag går så får jag ont i knän och höfter, som följdsjukdom. Jag är värd 5000. Är det för att jag är kvinna och närmar mej 50?

2014-09-23 @ 18:47:32 / http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo