Vi har alltid ett val

13 September 2014 - 18:52

Framåt - bakåt.
Hitåt - ditåt
Ja - nej
Rött - blått

Varje dag består av mindre och större val så man borde vara van.

Politik har jag aldrig varit så insatt i.
I mitt barndomshem var det en självklarhet vad som var "rätt" och som liten var jag med på samkvämligheter typ julfest, raggmunkfest, äggsexa och jag vet inte allt...

Minns hur jag gick med mormors hand i min då jag följde med henne och hämtade hennes kor. Hon hade tid att lyssna och fick höra om de där evenemangen.

Pappa och morfar "kom alltid ihop sig" om det politiska eftersom de var av olika åsikter och båda hade svårt att respektera andras val - kan jag se så här i efterhand.

För egen del har jag sett/hört debatter, läst i tidningar/internet inför morgondagens val och säg inte annat än att jag åtminstone ger det en chans då jag planerar lördagskvällen framför slutduellen.

Mina barn har lärt sig att ta egen ställning men deras morfar har försökt att värva dem till "rätt" parti...

Summan av kardemumman tycker jag att det är jätte intressant att få höra olika åsikter och jag uppskattar dem som står för sina val, vad det än gäller.

/Malin - en ännu osäker röst

Kommentarer
Postat av: Anne-christine

Vi gör val varje dag i något, och alla val i smått som stort påverkar våran framtid.
Ha en skön kväll min bloggvän.
Kram.

2014-09-13 @ 18:57:01 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: Eva-Lena

Egentligen vill jag inte rösta på nån.Idioter som smörar hela bunten! Men man måste ju,,,

2014-09-13 @ 22:15:34 / http://nenalivet.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Fy så jobbigt det här är. Pratade med den blå-kunden i torsdags, hon som gärna vill ha ett kryss. "Fråga Pernilla, jag svarar!" Ja det gjorde hon faktiskt men det hade nog en röd-kandidat också gjort. Velar jag också. Vem ska man tro på, tro på, tro på när.........de är så här?
/P

2014-09-14 @ 07:07:34 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: mammakero

Jag har en tråkig inställning till politik på grund av att jag anser att politiker ägnar för stor del av tiden till pajkastning och för liten del till att faktiskt tala om vad de själva står för. Sen vet ju alla att politiker lovar runt men håller tunt, det gäller alla politiker oavsett partitillhörighet. Så summan av kardemumman är att all politik är den andre lik, partierna skiljer sej inte längre åt, mer än missnöjespartiet SD. Vad vi än väljer kommer det att bli same shit. Visst suger min inställning?!

2014-09-14 @ 13:26:50 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: camilla

Men nu är det fyra år till nästa val... ;)
Kram!

2014-09-15 @ 07:47:50 / http://cammo69.blogspot.com
Postat av: AnnaKK

Vet inte om det var svårare att välja i år än nån gång tidigare, men det är ju hur som helst inte BRA ställt med politiken och folks förtroende när ett parti som SD kan göra ett sådant resultat. Men samtidigt tror jag att det kan vara vad som behövs för att övriga partier ska ta sej samman och sluta käbbla så mycket och istället göra det som de trots allt är valda till att göra!? >:-)

2014-09-15 @ 08:49:21 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo