Flyttar ut

15 Augusti 2015 - 16:28

De senaste dagarna har det sett ut som Familjen Taikon hos oss... Iallafall i "gästrummet". Anledningen är att det nu ska bli ett gästrum till.

De så kallade gästrummen hos mig är de rum där barnen huserat.

Nu har iallafall alla grejer åkt i väg till sonens nya boende. Nycklarna hämtades i dag. Det var rusch för han var ju inte den enda som ska börja studera denna höst.

Han ska leva "korridorsliv". Det var inte flera som var där just då så vi får tro att de andra 11 i denna korridor är ruskigt trevliga.

Lärarprogrammet är det som ska studeras och till att börja med inriktning på idrott.

I dag visade sig staden välkomnande från sin allra soligaste sida. 
En bra början.Kommentarer
Postat av: mammakero

Efter ett besök i den staden sa jag att jag skulle kunna bo där! En jättemysig stad! Här går dottern och väntar i startgroparna på att få flytta till Stockholm, där storasyster redan bor. Nu är det så att hon tvekar då maken ligger på sjukhus, men jag tycker inte att det ska hindra henne, men hon tvekar. Är liksom ändå väldigt tacksam om hon stannar hemma i höst. Det kommer att bli vansinnigt tyst då hon flyttar, även om maken är hemma...

2015-08-15 @ 19:01:54 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Precis som Mammakero har jag också tycke för den staden. Man vet aldrig, kanske flyttar jag över Östersjön en dag och hamnar på slottet?
Så sorligt att sista flyttar ut. Jag fasar för den dagen. Så tyst det kommer bli!
/P

2015-08-17 @ 09:24:31 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Vad skönt när det går lätt att hitta studentboende - för det tolkar jag det som att det har varit!? :-) I Växjö är det halvt hopplöst för många, och det finns studenter som får ge upp sin studieplats på grund av att det inte finns nånstans att bo. :-(

Håller tummarna för att de övriga i korridoren är schyssta och snälla personer, och att han även kommer att trivas med sin klass och valet av utbildning/inriktning!!! :-)

2015-08-17 @ 13:03:12 / http://annakk.blogg.se
Postat av: maria eek

Jag har redan planer om vilka roliga rum jag kan inreda när mina flyttar. (Den är 6,5 och 1 haha)

2015-08-17 @ 23:56:43 / http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: Kristina

Jag tror att sonen hade "bara" 4 st han skulle samsas med i köket o duschen. Dubbelrum var det iaf, och sen någon sorts lägenhet. Han som är van hemifrån med att rå sig relativt själv vad gäller "grannar", lär väl tappa tålamodet en o annan gång...

2015-08-23 @ 13:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo