Nu se ni

24 Februari 2015 - 20:23

Jag brukar inte behöva titta på klockan för att förstå att det är lunch på jobbet men nu när jag inte känt mig "helt hundra" har matlusten inte varit på topp.
I och för sig gör inte det någon skada på min kropp...

Eftersom jag är av klok och förståndig natur har jag naturligtvis ätit min medhavda lunch ändå för hur ska man annars få kraft och energi?

Men i dag!
Det kurrade och lät i min mage så min kund som hoppade in precis före lunchdags skrattade och sa att det var bäst att hon gick så att jag fick äta!

I kväll kom min "lilla unge" hem.
Semlefantasten!

För många fredagar sedan bakade jag en "familjewraps" eller brödet till en semlerulltårta!
Uppfann den nu.

Det var smidigt att ha brödet i frysen iallafall och att jag tycker att det är gott att äta ger mig stort hopp om friskare dagar! :)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag har fortfarande inte gett mig på någon wraps. Önskade att jag inte heller ätit någon Semla, men det har jag minsann!
/P

2015-02-26 @ 08:22:17 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Go´ morron!

Nån kväll innan i veckan tog sonen valpen med sej och var borta nästan fram till läggdags. Då var det vuxen-mys i tv-soffan tillsammans med gammelhunden och en påse ostbågar och ett glas vin - man får passa på, för tillfällena duggar inte tätt just nu! ;-) Får se om han och jag lyckas få nåt fredagsmys för oss själva ikväll. Sonen har iallafall lovat att ta hand om valpen då, och maken är på firmafest. Vet inte vem av oss - jag eller gammelhunden - som är mest utmattade av det här med valp!? Men Colin kunde precis lika gärna varit en 1½-års människounge som en valp! Han är på ALLT precis hela tiden när han är vaken. Och när han äntligen sover en stund är jag också helt slut och behöver vila snarare än fixa med allt annat som inte hunnits med. Phu! Tur att han samtidigt är så otroligt gosig och charmig - helt omöjlig att bli arg på!!! :-D

2015-02-27 @ 07:59:43 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo