Vitaminkick

15 Februari 2015 - 22:57

I dag vaknade jag vid klockan tio.
TIO!!!
Sov så gott så det var inte klokt.

Solen sken - inte.
Men jag hade solsken i sinnet så efter frukost och promenad så rustade jag mig med trasa, dammsugare och mopp.

Ni skulle sett hur det såg ut under min säng!!!
Nej, det ska åtminstone JAG vara glad för att ni slapp men det var i det stadiet så att det är hiskeligt roligt att göra fint och samtidigt dra ett lättnad suck över att vi inte lider av dammallergi hemma hos oss.
Vi är nog immuna!

När jag är på rätt humör så tycker jag att det är roligt att städa, i dag var en sådan dag. Inspirationen höll i sig tills alla rum fått sig en rejäl uppfräschning.

Sedan lagade jag goda köttfärsbiffar till middag innan jag vräkte mig i soffan och tittade på tv medans jag åt det ni ser i tallriken.

En riktig energikick så nu är jag redo att möta en ny vecka.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Inte minsta lilla finväder här heller igår. Vi var och tittade på valparna igen på förmiddagen, och både dom och vi frös efter en stund ute i rastgården. Men annars blir man ju väldans varm i hjärtat av att se dem och gosa med dem - nu ska det enbart bli kul att få hem den lille nästa söndag! (Tror åtminstone att jag har förlikat mej med, och även tagit fram planer för att lösa, alla problem som kan tänkas uppstå). Städa ska jag hur som helst göra under den här veckan - i bemärkelsen städa bort lösa och/eller farliga föremål som en valp inte bör få möjlighet att sätta gaddarna i!! :-)

2015-02-16 @ 08:42:42 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Life of Johanna

Skönt med sovmorgon :) Jag sov till halv tio, men var vaken när sambon åkte till jobbet och fick hjälp med stödstrumponra, denna gravida kvinna mäktar inte ta på dem själv längre :)

Nej samma här, sen är det inte bra för huset heller med växter så nära, sådärför skall den bort. Ja vi skall testa med högtryckstvätten och se om det hjälper, mycket är ju jord bara, men en del är ju rester, men vi skall ha något och göra till våren haha

2015-02-16 @ 13:58:13 / http://lifeofjohanna.se
Postat av: Pernilla

Så härligt att få sova ut ordentligt. Det behövde du helt tydligt. Dam har jag nog en del under sängen, också, men framför allt blir det hundhår! Massor av hår. Fy, suck och pust.
/P

2015-02-16 @ 21:02:46 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: mammakero

Vad mumsigt den där vitaminkicken såg ut! Jag väntar oxå på den där lusten att städa ska komma, det behövs hos oss vill jag lova!

2015-02-17 @ 07:09:01 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: TantGlad

Bra med energikickar. Det ser ju jättegott ut, och det kan man behöva nu.
Nä full fart.....

Kramkram

2015-02-18 @ 05:42:41 / http://tantglad.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo