Ostädat?

30 Juli 2015 - 22:35

Min lilla kompis som nästan på pricken är 40 år yngre än mig har nästan varje dag frågat om jag ska städa i dag?

Jag brukar aldrig få några påstötningar om att jag bör städa så min naturliga fråga blev varje gång:
Tycker du att det behövs?

Hon har genast sprungit i väg och hämtat sopborsten och en del gånger har den unga fröken dammat åt mig också.

Helt frivilligt, jag lovar! Det är inte tal om barnarbete.

Hon har också berättat att hemma hos henne städar de minsann bara tills det ska komma gäster men hon verkar inte ha något emot att här städas det hela tiden...

Fast sedan kom jag på varför hon sopar så febrilt åt mig - då tar jag ju inte fram dammsugaren!

Min allra yngsta medarbetare gillar däremot när det låter och snurrar fort:

När det blev tomt här på eftermiddagen så jobbade jag en liten stund och när jag tröttnade på det tog jag en bok och slog mig ner på verandan ett tag.

Omväxling förnöjer.

I morgon kväll kommer min "lilla unge" hem och hon har redan aviserat att vi ska aktivera oss så som vi gjort varje gång hon kommit hem i sommar: en "offentlig" joggingtur. När jag är ensam springer jag aldrig på vägen, jag vill ju inte skrämma ihjäl folk när jag kommer flåsande som en stor flodhäst med rejäla älgakliv... ;)
Det är skillnad att jogga med en personlig coach! Jag är så nöjd och belåten under mitt illröda ansikte och i kroppen blöt av svett, iallafall tills den mera vältränade tjejen viskar till sin bror utan att vara det minsta trött; jag fick ju bara köra lite lätt i kväll...

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Du skulle kunna skicka hit henne. Här finns att städa varje dag. Och skulle hon vilja städa två gånger, kan hon alltid sopa i trimmet. Finns hur mycket som helst att städa på.
/P

2015-07-31 @ 21:10:44 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: TantGlad

Vilken duktig tjej som gillar att städa. En sån liten kompis skulle jag åxo behöva här hemma hos mig . Städning är det tristaste som finns tycker jag hehe.
Säger som Pernilla.....skicka hit henne.

Kvällskram.

2015-08-01 @ 19:27:00 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: AnnaKK

I detta hus städas det också bara när det behövs - och då menar jag inte när golvet är täckt av grus, pinnar och hundhår utan när någon utomstående förväntas komma hit. Såna personer ska inte behöva se vilken "misär" vi annars trampar omkring i mest hela tiden! ;-) (Kanske ska tillägga att det är värre än nånsin den här sommaren, eftersom vi både har en valp och en delvis uppgrävd trädgård (på grund av nydragning av avloppsrör)).

2015-08-02 @ 09:38:25 / http://annakk.blogg.se
Postat av: mammakero

Även jag skulle behöva en proffs sopare, för eftersom jag älskar att gå barfota på sommaren, så har jag halva trädgården i lägenheten...!

2015-08-06 @ 18:43:48 / http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo