Springer på
10 November 2015 - 21:14
Det är inte jag som springer på men alla dagarna gör det!
Vips hade det gått en hel rad med dagar utan att jag lagat mat.
Men för den skull har jag ÄTIT mat!
Jag har en "präkighetsstämpel" på mig som inte verkar gå att tvätta bort.
Så när jag bjöd på paj i fredags var det ingen som tänkte tanken på att jag inte skulle ha gjort den själv.
-Den här var god!
Jag hade bestämt mig för att receptet är som till mina frallor.
-Jag tar bara lite av det jag har i skåpen, det blir lite olika varje gång.
För att göra det extra gott hade jag köpt två halvor av pajerna i delikatessdisken.
I söndags behövde jag inte heller laga mat. Då stod pappa för den servicen och efteråt var det en klassiker.
När barnen var små var de alltid säkra på att det skulle bli grön tårta till kaffet.
Kommentarer
Postat av: Pernilla
Lyxigt att äta köppaj. När det gäller tårta, älskar jag marsipan men är inte så förtjust i innandömmet i den gröna. Gillar mer den rosa varianten.
/P
Postat av: Linda
Åh, det finns ju inget godare än den där gröna tårtan. Själv fick jag obligatorisk gräddtårta med jordgubbar (Urk! Hahaha!)
Postat av: Renate Wretefelt
Numera äter jag köppajer. Motivationen att fixa en egen finns inte när man som jag är änka. Tycker dom köpta är helt ok sen med en fräsch sallad till så blir det bra. Tårta är inte fy skam, att äta någon gång "nomnomnom".