Alla Helgona

31 Oktober 2015 - 15:48

Mitt i allt höstmörker är Alla Helgona en ljus tid.
Ljushaven som lyser upp kyrkogårdarna dessa dagar är vackra.
I går eftermiddag tog jag en tur och "hälsade på" mamma, min farbror, gammelfaster, gammelmoster, farfar, farmor, mormor och morfar.

På kvällen kom det en Hallowenhäxa.
Hon var nog lite "motvalls" för hon var väldigt mån om att bjuda på godis!
Så frågade hon efter mina barn, de skulle ju också få godis...
Vi löste det hela med att mms:a bilder på henne. :)
Jag tror att de saknade barnen blev glada för omtanken!

Eftersom häxan var så snäll fick hon de nystickade sockorna. Ska försöka producera ett par i rask takt till lillebrorsan också men hinner jag inte får vi ta leverans via post.

I dag har det stått "flytt" på programmet i flera månaders tid,  min dotter och hennes pojkvän ska byta ettan med kokvrå till en lägenhet med KÖK. :)
I går fick de nycklarna och möttes av detta:

Det kommer ju att bli jätte fint - i nästa vecka! :)
Alla stora saker har baxats in i rummet som var färdigmålat och så får de sova vidare ett par nätter till i ettan.

Det är lite roligt att hon bor så att hon har utsikt över en fotbollsplan - inte för att hon gillar fotboll men att det är som här där hon är uppvuxen, det känns tryggt. ;)

Kommentarer
Postat av: mammakero

Vilken fin ljuslykta till graven! Och vilken snäll häxa! Hon måste blivit glad över strumporna, här är stickade strumpor hårdvaluta... Härligt med ny lägenhet!! Önskar så att yngsta dottern hittar en egen, trots att det är väldigt tryggt att hon bor med sin syster i storstaden

2015-10-31 @ 16:24:00 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Oj, visste de att det inte var färdigt? Vilken chock annars. Men så spännande att flytta till större, på riktigt. När man slutat skolan och så, blir det ju mer på riktigt. Den som jag tillslut flyttade tillsammans med "på riktigt" är den jag lever med idag. Typ rekord, eller nåt.
/P

2015-11-01 @ 09:54:31 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Frida

Snälla häxor är det bästa som finns! Och de kommer säkert få det riktigt fint nya lägenheten!

2015-11-01 @ 21:16:36
Postat av: Anna

Verkligen vacker bild på graven, väldigt stämningsfull.

2015-11-02 @ 19:09:20 / http://mittomrade.nu/
Postat av: Renate Wretefelt

Vacker/stämningsfull gravdekoration! Ungefär så har jag nu i hallen och delar av vardagsrummet. I det senare har jag låtit foundtapeten sitta kvar då den matchar mina skinnsoffor perfekt. Ska bli så härligt när det blir klart och nu blir det ljust och fint inför adventshelgen.

2015-11-03 @ 08:27:19
Postat av: Annika

Vilken snäll Häxa som bjöd på godis... Förstår att din dotter är lycklig över den nya lägenheten som säkert kommer att bli sååå fin.
Kram på dig och ha en bra dag.

2015-11-03 @ 09:13:25 / http://badtant.bloggo.nu
Postat av: AnnaKK

Vi var på begravning igår, och av praktiska skäl (läs hundar!!) åkte vi direkt hem efter minnesstunden. Men senare på kvällen körde S och jag ner till "byn" igen och tittade på den iordningställda graven och alla blommorna och så där. Måste säga att jag gillade kyrkogården bättre då än i lördagskväll, för nu var det mera lagom många tända ljus (i lördags såg det för sjutton ut som eldsvådor på en del gravar!?). Och så var det betydligt mindre folk att trängas med också! ;-)

Hoppas målarna raskar på med sitt arbete så lägenheten blir klar!!

För övrigt: Jag blir bara mer och mer imponerad av allt man kan göra med smartphones!! MMS är ju bara ett sätt att lösa problem - superduper att kunna skicka bild på Halloweenhäxan ju!! :-D Själv använder jag min mobil mer som dator än telefon, och de senaste finesserna jag har lagt mej till med är Mobilt BankID och Swish. :-)

2015-11-04 @ 09:51:41 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo