Höstsöndag

25 Oktober 2015 - 14:35

När det är fint väder på våren är det vad man förväntar dig, när det är vacker på hösten blir man glad - det är ju så fint då man nästan förväntar sig ruskväder.

När barnen var små tog vi ofta en liten vårutflykt till denna plats på jorden, på den tiden gick det då får i hagen bredvid och att locka med en picnic till fåren blev ofta populärt.

Nu för tiden är det bara tomt men nog ser det väldigt njutbart ut där på bänken, om man sätter sig där och blundar mot solen - då kan man se vad man vill. ;)

Men jag sätter mig inte utan jag kliver vidare med stora älgakliv och med mina stavar i händerna. Jag har fått inspiration till att bränna kalorier och då gäller det minsann att smida då järnet är varmt!

Nu när det inte är någon picnic och jag heller inte vänder hemåt igen så finns det möjligheter att gå runt och det gillar jag, bara gå - inte hux flux ta en ginväg eller något i den stilen utan "gå ordentligt" och vilket håll jag än väljer på denna runda så är det rejäla backar åt båda håll.
I går var jag så varm när jag kom hem så idag bestämde jag mig för att ta på träningskläder på samma runda men åt andra hållet, då känns det bättre att bli rejält varm.

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Så fin bild!

2015-10-25 @ 16:12:00 / http://www.junitjejen.se
Postat av: Hans

en underbar bild, som ett konstverk

2015-10-25 @ 21:30:33 / http://konstforsvensson.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Du kan väl unna dej en stund på bänken efter turen?
Stavar använder jag inte men jag går ofta och mycket. Koppel, ouppfostrade hundar som inte kan gå i koppel och stavar går inte ihop, helt enkel.
/P

2015-10-25 @ 21:41:19 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Annika

Vad duktig du är. Dessutom då det är så fina höstdagar så är det ju toppen skönt att vara ute och motionera. Fortsätt och njut.
Kramen

2015-10-26 @ 10:29:10 / http://badtant.bloggo.nu
Postat av: mammakero

Såna härliga soliga höstdagar är det skönt att svettas på sina träningsrundor! Det är alltid mycket roligare med sällskap på picnics...

2015-10-27 @ 20:49:24 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Vacker bild! Mina tag Malin! Var nog med uppvärmning & efterstretching. Kör gärna växeltempo så får du upp pulsen. Det gör jag bitvis och det är så himla skönt. Inte min mening att komma med pekpinnar bara ett vänligt tips.

2015-11-03 @ 08:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo