Fredag

15 April 2016 - 14:51

Jag faller för fina omslag!
Denna förpackning var så fin att bara det var en god anledning att handla - och äta!

I dag vet jag inte vad jag har för konstig hormonrubbning. Ja, något märkligt måste det vara. Det är minst ett par månader sedan jag kände så här.
Lust och inspiration till att städa - ordentligt!
Garderobernas ovansida i sovrummet har inte sett en dammtrasa sedan de ställdes på plats, men nu så! ;)
Till och med badrumsskåpets hyllor har putsats.
Det gäller att smida när järnet är varmt.

Jag swischar vidare med dammtrasan så länge orken finns kvar för den kan lätt försvinna.
Rätt vad det är kommer jag på att jag har lite att "se igen" på Play, att jag har en bra bok, bloggar att besöka för att inte tala om mitt påfyllda godisförråd.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Sådana hormorubbningar har inte jag. Inte sen jag var tonåring i alla fall. Då städade jag vattnade blommor och möblerade om på samma gång. Sen strandade det någonstans mitt i av att jag hittat kort som skulle sorteras och sen hände inget mer. Typiskt mej!
/P

2016-04-15 @ 20:23:00 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: mammakero

Ja, visst ska man smida medan järnet är varmt. Har inte haft den minsta tendens till såna ryck på länge nu. Håller med Pernilla, hennes tillväga gångsätt ser ut som mina. Jag börjar överallt och det ser ut som ett kaos. Så hittar jag något jag glömt jag hade och så... händer inget mer på ett tag! Hahaha!!

2016-04-16 @ 12:47:59 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Jag hade faktiskt lite ambitioner att städa ordentligt i fredags, när jag för en gång skull inte hade den stora skitgrisen hemma. Men å andra sidan så var ju den lilla skitgrisen fortfarande det, och det är trots allt han som skräpar ner allra värst... Så det slutade med att jag la ner städprojektet och ägnade mej åt att göra en massa roliga saker istället - företrädesvis sånt som inte går så bra att ha Colin med på. :-D (Du får läsa mitt nya blogginlägg för mer info!!)

Bra att du tar in plantorna på natten - chilisarna vill ha det rättså varmt, ogärna under 10 grader om nätterna. Fast jag ställer ut en del på dagarna nu för att jag VILL att de ska bli lite hämmade i tillväxten - annars får jag snart inte själv plats i huset längre!! ;-DDD

2016-04-17 @ 09:43:37 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo