Torsdag 7 april

07 April 2016 - 20:39

Det är tur att jag har barn som är peppande och uppiggande, i annat fall hade jag varit en soffpotatis!

Bara det är ljust ute ska jag springa hundra mil.
När förkylningen är ur kroppen ska jag minsann göra tusen armhävningar varje kväll (utan tanke på att jag inte ens kan göra en!).
Jag är superduktig på att hitta argument till att göra saker sedan.
Ni vet lilla Alfons i mig! ;)

Men mina ungar har lärt mig att det finns inga argument som håller under friska förhållanden. 
Mitt enda skäl till att dra igång kampanjen "bli svett tre pass i veckan" är att förbli frisk, inte bli stel och "olustig ". Sedan gör det inget om jag tappar några gram här och där, jag kräver inte att få tillbaka dem.

Det roligaste med mina pass är att jag efter dem alltid har kontakt med mina PT. Vi Snapchatar och jag får höra lite ifrån dem, det är det bästa med hela härligheten.

I dag var trött, frös och nästan sur men ni ser hur det gick! Svett, nöjd och pigg!

Jag är så snäll och vänlig av min natur så härom kvällen fyllde jag i ett tjockt häfte med frågor från Statistiska Centralbyrån!
Det prioriterade jag bort när livet var i ett kapitel med mindre barn, läxor, förberedelser hit och dit...
Allt har sin tid.

Jag hade haft en bra vecka, det var nog efter tredje svettiga passet jag fyllde i den där boken... ;)

Kommentarer
Postat av: TantGlad

Bra kämpat.
Önskar dig nu en fin helg.
Kramkram.

2016-04-08 @ 05:26:45 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: mammakero

Bra jobbat! Magrutorna kommer snart när du är så flitig med träningen!
Tack för dina välgörande ord. De värmde. Kram.

2016-04-09 @ 21:47:20 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag utnyttjar mitt kort jag också. Idag dansade lilla H och få fick gymmet ett brsök under tiden. Sen åt vi upp tårtan sen i går.......
Jag tränar mest yoga och balans-styrka. Det är det jag behöver mest just nu. Men lite kondis får jag nog också men magrutor får jag nog rita dit om jag ska ha några.
/P

2016-04-10 @ 21:58:55 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Åh, om jag kunde få låna bara en gnutta av all din energi nu!! Min egen är på lägstanivå för tillfället. Blärk!!! Det är det gamla vanliga vårsyndromet: En kombo av pollenallergi och förkylning. :-(

Bästa sättet att skaffa sej magrutor är nog tusan att göra en plastikoperation!? Har sett några avsnitt av en tv-serie där man försöker rätta till ärren efter misslyckade plastikingrepp, och det är ju inte vettigt vad folk är beredda att utsätta sej för bara för att de tvunget vill se ut på ett visst sätt. 8-X Fast bitvis är det ju snudd på provocerande när de inte är nöjda med ingrepp som krasst sett är så bra som de kunde bli - inte ens plastikoperationer kan ju trolla fram det omöjliga... Men det kan vissa inte förstå - de bara ska ha!? (Finns det nån bok om Alfons där han också "bara ska ha"!? ;-) Fniss!!)

jag har varit slö med bloggen på sistone, men jag läser bloggvännernas nya inlägg precis som vanligt. Dock kommenterar jag inte från mobilen eller surfplattan, och det är nästan alltid nån av de manickerna jag surfar från om dagarna nu. Bara så du vet - jag har koll på dej även om det inte syns!! ;-)

2016-04-12 @ 09:25:52 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo