Julbord

11 December 2016 - 17:54
I fredags kväll vankades det julbord för alla på mitt jobb.
Denna gång var det en som föreslog att vi skulle träffas "bara vi" och laga maten ihop.
Idén är genialisk men det krävs att minst en är en eldsjäl för det krävs engagemang med att "tänka på allt" och få ihop alla pusselbitar.
 
Jag var en sådan "spindel i nätet" förr, men just nu är jag det inte. Men som sagt, vår organisatör fixade allt exemplariskt och det blev ett lyckat projekt.
 
Jag fick på min lott att värma prinskorv och hjälpa till med disken.
 
På fredagsmorgonen undrade jag om det skulle bli några snapsvisor? Tänkte att något borde jag bidra med men vår eldsjäl tog direkt itu med att googla, klippa och klistra.
Kollegorna hade lite skoj åt att det var just jag som önskat snapsvisor - jag som inte dricker snaps. Att jag tycker att det är kul att sjunga är en annan sak tycker jag.
 
Dessvärre har förkylningsbaciller slagit sig till ro i min kropp och med whiskeystämma känns det som jag hellre är tyst... Dessvärre är det inte gott att äta god mat som man inte känner smaken av heller men FINT var allt, jag lovar!
 
 

Kommentarer
Postat av: mammakero

I två år var jag och min vän Cattis julfest ansvariga. Vi fixade två fantastiska fester och våra kolleger älskade våra fester. Nu har vi haft det alldeles för stressigt, både jag o vännen Cattis. Så vi bestämde att någon annan får ta över, men det fanns inte någon. Det blev istället att de ordnade med ett värdshus i närheten... Inte alls samma känsla vi ordnade, men vad gör väl det? Huvudsaken att vi ses och har kul??!

2016-12-12 @ 18:40:35 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag saknar faktiskt inte julfesterna. Åren går och det är många år sen sist, då när jag var anställd. Vi var ett mycket stort företag och dotter-kontor från Oslo, Danmark och Sveriges hörn var bjudna. Stort, påkostat och tjusigt. Men hysterin innan var total. Alla, Alla yrde runt efter smycken, kläder och tillbehör till denna fantastiska fest.
Jag saknar det inte och har väl växt ifrån det.
/P

2016-12-14 @ 07:54:11 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: maria eek

Krya på dej!

2016-12-15 @ 00:50:57 / http://babyyoucancallmesven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo