Första onsdagen i februari

03 Februari 2016 - 19:37

Jag har det lyxigt som har så bra saker på hemmaplan. Nu är det ju inte mina saker men jag har ju en son som inte är hemma och som snällt lånar ut sina saker.
I går körde jag mitt ökade februaripass.
Det gick bra och vips är jag - nog - van vid detta lite längre pass.
För jag har ju bestämt mig!!!
Att det är ett roligt - för mig - sätt att hålla kontakt med min personliga tränare är en stor bonus! Han är inte den som ringer och "kallpratar" precis...
Mitt uppdrag är att efter varje träning skicka en Snapchat på displayen från Crosstrainern. Så får jag respons på resultatet. :)

Herrn i huset sa att han tyckte att det behövdes göras om in"stora" tv-rummet också. Jag har ju inte haft några som helst åtaganden mer än att peka lite på hur jag vill ha det så jag hakade på utan att blinka.

Han har börjat, soffan står utdragen på golvet och snart blir det ny färg.
Jag var och hämtade fyra färgprover i går. Förra gången hade jag så många varianter hemma att jag blev alldeles vimmelkantig.
Jag t r o r att det blir "garn".
Hur nu en kulör kan döpas till garn för garn kan ju vara i vilken kulör som helst.
Har valt bland ljusa kulörer, denna har en svag ton åt det gröna hållet.
Ibland tycker jag att det blir helt annorlunda när de kommer upp på väggen på en stor yta.
Bara till att chansa!
De andra rummen har ju blivit jätte bra.Kommentarer
Postat av: Pernilla

Som vanligt, jag förstår precis hur du gjort för att åstadkomma förändring. Man pratar på under en tid om idéer och hur det skulle kunna se ut. Sen när den andra hälften börjar vänja sig vid tanken får man hålla tyst när han tror att det är hans idé
Vissa projekt är jobbigare än andra.
Du är så himla duktig med träningen. En tanke på att lägga pengar på ett årskort, har tänds i mitt huvud. Jag vill gå pass men det är ju så dyrt. Om jag köper att kort, måste jag ju gå massor av pass för att inte förlora på det.
Tror du det funkar?
/P

2016-02-04 @ 09:44:11 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Pernilla

Det är din förtjänst. Eller ditt fel, jag vet inte vilket? Eller så är det din sons?
Jag har löst ett kort. Skit dyrt!! Men jag gjorde det.
/P

2016-02-04 @ 19:42:54 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: TantGlad

Så duktigt av dig att träna. Tummen upp.

Kul är det att göra om lite hemma åxo. Men det kan bli svårt att välja färg och
tapeter. Sånt är svårt.

Varm kram till dig

2016-02-04 @ 20:02:11 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: AnnaKK

Nöp maken i hullet när har kom ut ur duschen häromkvällen, och sa att när det blir ljust längre om kvällarna framöver så ska vi börja promenera tillsammans han och jag - så vi båda blir smärta och snygga till Beach 2016! ;-)

Måste få fråga en grej angående ommålningarna. Ser på fotot i det här inlägget att tapeten bakom soffan delvis har rivits bort. Hur fixar han det innan han börjar måla? Slipar och spacklar bort ojämnheten, eller sätter han nån renoveringsväv eller liknande på hela väggen?

2016-02-05 @ 09:17:57 / http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Svar: Sån där papp av nåt slag har vi också satt upp på väggar som sedan bara har målats. Har blivit bra! Men på de nya väggarna i Lindhult (gipsskivor med alla skarvar och skruvhål som såna innebär) spacklades det bara innan tapeterna sattes upp. Det jobbet tog Dannes farsa sej an, och han visade sej vara en riktig fena på sådant. Skulle en annan ha gjort det så hade det garanterat behövts nån utjämnande papp över spacklet... Hm!?

För att stilla din nyfikenhet ang presenten till Sandra och Danne; De fick faktiskt ett vapenskåp!! :-) Inte för att de behöver ett sånt till vapen - men kanske ändå att åtminstone nån av dem kommer att ge sej i kast med jägarexamen framöver!? Men annars är det ju prima skåp som man kan låsa in värdesaker i - gör det ju åtminstone lite besvärligare för eventuella inbrottstjuvar att få med sej dem än om de bara ligger i nån kökslåda... <:-)

Present till mej har det också blivit: Köpte en annan bil igår! Hastigt och lustigt blev det, som vanligt!? Men förhoppningsvis ett hyfsat bra köp! Bild på "pärlan" finns i bloggen. :-)

2016-02-08 @ 08:53:52 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo