Nya kompisar

29 Februari 2016 - 21:27

Jag har sagt det förut men säger det igen: När jag hittat en trivsam bok är det som att träffa en bra kompis när jag slår mig ner med boken!

Efter förra besöket på stadens bibliotek blev jag kompis med Amanda som är huvudpersonen i ovanstående bok.

Förr ställde jag mig alltid i kö på nya och populära böcker. Det var jätte smidigt att bara hoppa in på biblioteket och hämta när det kom ett sms om att boken fanns för avhämtning.
Kruxet i kråksången blev att det gång på gång kom flera böcker på en och samma gång. Så var det kort lånetid på alla beställda böcker...
Ställde jag mig inte i kö på mer än en åt gången var det lång väntetid.

Hux flux ändrade jag taktik, började vandra runt bland hyllorna, läsa på baksidor och vips fick jag nya kompisar som inte krävde att jag var snabb.
Väldigt skönt! 

Läste ut boken i går men det bästa med det är att uppföljaren redan finns här hemma hos mig och den ska jag ägna mig åt nu - med stort nöje.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Det är härligt att gotta ner sig i böcker men jag har i princip slutat umgås på det sättet.

2016-02-29 @ 22:14:54 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Pernilla

......den kommentaren smet!
Jag var ju inte färdig.
Det finns ingen tid till läsning i mitt liv längre. Men det blir kanske en förändring någon gång.
/P

2016-02-29 @ 22:16:43 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Jag är så off med att läsa nu för tiden så jag nästan skäms... Vet ju ingenting om samtidens författare och litterära verk!? <:-( Bodil Malmsten avled nån eller några dar innan jag fyllde år, och då passade farsan på att ge mej en av hennes böcker - så nu har jag iallafall änligen läst något av henne.

Och biblioteket har blivit så krångligt nu när det är självutlåningsdisk med dator och scanningapparatur... Glömmer bort mellan gångerna hur det är man ska göra... Jag kommer förresten inte ens ihåg vilken pinkod jag har på mitt lånekort!?! 8-X

Kanske skulle börja med självscanning i mataffären, för att bli lite mer modern igen!? 8-)

2016-03-01 @ 13:18:24 / http://annakk.blogg.se
Postat av: mammakero

Håller verkligen med dej! Att läsa en bra bok är som att umgås med en god vän, sen är det så sorgligt när man läst ut den bra boken och man måste lämna vännen... Men perfekt om vännen har en uppföljare!

2016-03-02 @ 12:13:03 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Håller med dig en bok är den bästa vän man kan ha. Vill minnas du en gång skrev till mig att den är aldrig upptagen med annat utan har alltid tid *blinkblink*. Jag avslutar alltid min dag med lite nattlektyr & oftast blir det sen natt & även frampå småtimmarna. Jag har läst sen nedre tonåren och älskar att mangla böcker.

2016-03-04 @ 11:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo