Vardag

03 Januari 2016 - 21:58

I morgon drar vardagen igång igen.
Det är hälsosamt för mina mat-o-vanor.
Något av det fina med gemensamt lediga dagar är att det finns hur mycket tid som helst till att fika på.

Den blivande idrottsläraren har redan återgått till sina sunda vanor. Han pratar något om att det är fullt tillåtet att äta precis som man vill mellan jul och nyår men inte mellan nyår och jul där vi tydligen befinner oss just nu.

Försöker komma på när det blev en växling här, för länge sedan var det jag som stod för ordning, reda och uppfostran. Nu för tiden borde jag lyssna mycket mera på mina barn än mig själv.

Men jag ser det positiva: jag är så glad och tacksam för att de är så bra uppfostrade och har så goda vanor och bra sidor!

Jag får dock beröm över att jag fixar vardagsmotionen så bra, alla dagar oavsett dag och väder.
Men jag får "tips" om att öka pulsen ordentligt åtminstone två pass i veckan.

I kväll då det var 12 grader kallt tvekade jag inte en sekund på att ge mig ut, jag har bra kläder. Min förstfödde hakade också på utan att tveka men när vi var på hemväg och jag skulle ta vägen över Gärdet, som jag alltid gör i min ensamhet då fick jag mig en "åthutning"  - FUSKAR DU?! 

Wops då! 

Ginvägar tilläts inte...Kommentarer
Postat av: Pernilla

Fy Fabian, jag vet inte om jag vågar ställa mej på vågen. Jag har fått sovmorgon titt som tätt hela julen och inte ens behövt gå morgonprommis med dogsen.
Borde också ha en gympalärare som hutade åt mej.
/P

2016-01-03 @ 23:04:49 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: maria eek

Haha jag ska också bli inte mer hälsosam nu är det tänkt men jag har inte riktigt funnit motivationen än....

2016-01-04 @ 02:14:51 / http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: Renate Wretefelt

Av någon anledning växer mina kläder i garderoben & det är på både gott & ont. Vill inte tappa mer i vikt. Ändå har jag inte varit så aktiv med mina långa pw-turer. Kört med gummiband & andra övningar dagligen i drygt ½ års tid. Utom en helg då gummibandet brast. Yogan har fått stryka på foten men jag ska ta upp den igen. Andningen har man alltid med sig så några djupa yogaandetag är lätt att ta. Mycket bra om man står i matkö och känner sig otålig. Mat-ovanor har jag kanske inte direkt däremot är jag barnsligt förtjust i choklad % lakrits. En riktig gottegris är jag. Försöker hålla mig till mörk 70 %-ig choklad mest på helgerna.

2016-01-08 @ 11:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo