Jodå!

04 September 2016 - 16:17
I dag hade jag och Herrn i Huset ingenting på agendan.
Dagar av denna sort gillar jag!
 
Vi bestämde oss för åka till grannstaden för att köpa oss något riktigt onödigt för gemensamma födelsedagspengar plus ett presentkort. Om man handlade för 600:- i en favoritmöbelaffär fick man 300:- i rabatt. I princip kunde vi ju handla något gratis - enligt min räknefilisofi.
 
När vi gjorde om sovrummet i början av året köpte vi nya sänglampor men gjorde inget åt taklampan som vi ändå sällan tänder... Jag har inte tagit så stor notis om lampan men så här har det sett ut:
Snart kommer det en annan på plats men just nu är vi alldeles för mätta och belåtna efter - ännu en -gratistårta!
 
Vi har fått hjälp med att äta av min dotter, svärson och svärmor. De började prata om JULEN. 
Förr i tiden körde jag också mycket planering men jag har blivit slöare med åren, det brukar alltid ändra sig men ordna sig ändå på något sätt.
 
I går när vi hade en liten spontanmiddag blev det också julprat, gästen var lite undrade hur det skulle bli nu när deras familj inte såg likadan ut som i fjol.
 
Jag har ju alltid öppet hus så jag har erbjudit dem alla att komma hit.
Det kommer att bli så bra så! 

Kommentarer
Postat av: mammakero

Det där med att planera, är heller inte något jag gör långt i förväg. Det blir ändå aldrig vad man tänkt sej. Bättre att vara spontan och ta det som kommer. Älsta dottern har tänkt fira jul hos oss. Yngsta dottern gissar att hon ska jobba och tänker sej endast ett snabbesök över julafton. Fast varken eller är spikat. Allt kan ändra sej. Det var ju tur förra året då vi tidigt talade om att fira jul på en herrgård utanför Stockholm, som vi aldrig beställde plats på och maken fick stroke.
Taklampor är just såna lampor man "aldrig" ser! Det är bara när man letar något under den mörka årstiden den tänds.... Kind of...

2016-09-04 @ 16:52:11 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Planera är något vi slutat med. Här kan så mycket ändras på ett ögonblick.
Men julen ska vi fira hemma, är det tänkt. Vi har åkt iväg så många år nu men knappt haft snö de sista åren. Vi vill ju åka skidor. I år finns dessutom båda mina barn på ön och Lilla H vill säkert ha sin mamma vid sig. Tänk en skön lugn familje-jul. Tänk, tänk, tänk men jag vet inte om jag vågar hoppas.
/P

2016-09-04 @ 22:13:08 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

åh tårta

2016-09-10 @ 12:31:09 / http://efji.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo