Lätta val

14 September 2016 - 22:21
Jag har varit på resande fot i tjänsten ett par dagar.
 
Innan jag gav mig i väg skulle jag göra ett val gällande fysisk aktivitet.
Lätt.
Medel.
Tuff.
 
Jag har väl sagt att livet inte ska kompliceras, jag gjorde ett LÄTT val. Det var powewalk i den kungliga huvudstaden, en jätte fin promenad i verkligen rask takt så tur att jag tog med mig joggingskor och ombyte.
 
Jag var lite överambitiös och tog trappor upp till hotellrummet. Men vardagsmotion är ju bra!
 
Tur att jag motionerat lite för det serverades fasligt god mat. Kolla vem som kom till förrätten:
Till huvudrätten kom en annan kung:
Jarl som han egentligen hette var också trollkarl och jag undrar fortfarande hur i hela friden det gick till när han till efterrätten åt upp en jätte lång ballong?
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Hoppas det känns bra, spännande och intressant överlag med sånt här nu!? :-) Du, liksom jag, är ju i en annan fas av livet nu då det kanske inte längre är "livsviktigt" att vara i eller nära hemmets trygga vrå om kvällar och nätter?

Sonen skickades på endags-kurs till Stockholm häromveckan, men han vägrade övernattning och körde hemifrån strax innan två på natten. Klockan 22 på kvällen var han hemma igen... Sånt intensivresande i tjänsten orkar man väl knappt med i vår ålder - powerwalk och mat + underhållning i kombination med en skön säng måste vara minst 100 gånger bättre! Men var sak har sin tid... :-)

2016-09-15 @ 06:15:55 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Pernilla

Stockholm är fantastiskt fint. Jag åker numera aldrig på kurs med jobbet. Om jag åker på något, så är det liksom jag själv. Lite trist. Men i november ska jag åka med sjuttonåringen till huvudstaden. Hon fick biljett till "Fantomen på operan" av mig. Då ska vi utforska Djurgården om det är fint väder. Vi ska både bo och teatra där. Men formodligen hinner vi med att utforska Drottningatan också.
/P

2016-09-15 @ 22:20:01 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo