Farmödrar

13 April 2018 - 15:13
Den här veckan har jag påmints om att tiden har sprungit på. Det var på pricken 15 år sedan min mamma somnade in. Pappa tänkte extra mycket på det... Årsdagen spelar ingen roll för mig - länge. Men det får mig ju ändå att förstå att tiden går fort ”och rätt vad det är så ligger vi där”. Så passa på att göra något du gillar! Vad det än är!
 
Jag har hjälpt farmor med lite trädgårdsbestyr i dag och så har vi fikat. Sköna grejer det som jag gillar.
 
På tal om farmor så är hon ju inte min farmor utan barnens farmor men hon heter farmor för alla, till och med för min dotters svärmor. Det är härligt!
 
Min egna farmor har jag aldrig träffat men däremot min gammelfarmor som blev 101 år. Jag har bestämt mig för att jag brås på gammelfarmor!
 
Min farfar ville en gång ge mig ett minne efter farmor och jag trodde att det var ett smycke eller något i den stilen men jag gissade fel, det var ett blomsterskott efter en blomma som hon hade med sig när de flyttade ihop.
I dag ler de nog i sin himmel när det fortsätter blomma hemma hos mig. 💕
 
Delad glädje är dubbel glädje!

Kommentarer
Postat av: mammakero

Novemberkaktus har en förmåga att blomma alla andra månader än just november... Min dog förra året... Tillsammans med flera av mina favoritblommor. Och de fortsätter att dö. Förtviningsdöden dör de. Rötterna möglar och så dör blomman. Hatar det faktiskt.

2018-04-13 @ 19:57:21 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag fick en sådan Kaktus av en kund, och den höll jag på att ta död på i vintras. Men NU, den blommar också! Den har vita blommor och de är så vackra.
Det där med farmor och mormor, har vinockså lite jobbigt med. Fammo, det är ju makens mamma. Men för lilla H är det ju Moffas mamma! Hennes egen farmor lyser med sin frånvaro men farfar brukar skicka bud
Med några julklappar, så den vet hon att han finns, typ. Mormor det är ju jag, eller min mamma. Så min mamma har blivit gammelmormor även åt artonåringen. Hm, komplicerat men det funkar.
/P

2018-04-14 @ 08:57:51 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo