Överskott av bord

11 Juli 2018 - 21:58
Jag har kommit in i ett kapitel i livet där det är sjukhusbesök, oro för fall, dosering i dosetter och det ena med det fjärde... Tankar som far hit och dit. Det gäller min pappa och det gäller min svärmor. Jag får snällt vänja mig ”det är så här nu”. Som att ha småbarn i en stor kropp. De kan vara väldigt lika ett litet trotsbarn. 
Ja, vi får se hur allt utvecklar sig och göra det bästa av det. Min svärmor har varit på min dotters jobb i några dagar.  Min dotter vill vi inte träffa i tjänst! 😉
Hon jobbar på en avdelning på sjukhuset...
 
Mitt i allt virrvarr i min lilla hjärna så slog det till att man inte ska vänta med att fixa det man vill.
Vips hade jag handlat.
En kökssoffa!
Jag har inte riktigt så stort kök som jag vill ha så mitt köksbord var för stort då vi ”vände på möblemanget” för att ge plats till soffan.
Mera shopping!
Ett klaffbord tyckte jag var genialiskt - tills jag hade det monterat och klart... Jätte fint men inte som jag tänkt mig.
 
Så gissa vad jag gjort i dag förutom att fylla en dosett med medicin och fixat nycklar till ”larmpersonal”, jag har handlat ytterligare ett köksbord!
 
Jag har en bra man i huset, han pyser INTE över på grund av allt pyssel jag ställer till med men nu är jag helnöjd med möblemanget! 💕
 
Hälsningar från en som har två nya, vita, fina köksbord i lager plus två gamla i furu. 🤣
 
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag har en mamma med larm och rädda-barn- för-att-hon-ska-ramla-ish!
Det är inte roligt. Men min mamma är pigg i huvudet, äter inte mediciner mer än hon klarar ut men hon sitter fast. Kan ta sig från soffan till köket. Sen upp och ner för trappan en gån för att hon har sovrummet uppe. Hon är inte sjuk, bara gammal. Men hon får hjälp med dusch-passning ett par gånger i veckan och så har jag två systrar som nyligen blivit pensionärer. De får dra lasset!
Nu blir jag lite nyfiken på dina bord. Vad gör du med det första?
/P

2018-07-12 @ 21:28:12 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: mammakero

Det där med att de kan vara trotsiga som 3åringar, stämmer på pricken! Nu är allt bättre tack vare att mor min bor på ett hem där hon numera trivs och känner sej trygg. Men jösses vilket jobb det var innan hon kom dit och vande sej med detta liv.
Vilket av borden används nu som köksbord? Vita nummer 2?
Även jag vill ha kökssoffa... Nu var det ett tag sedan som jag letade på loppis och secondhand.

2018-07-13 @ 13:23:55 / http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo