Grymt nyfiken

25 Maj 2018 - 20:10
I kväll hade jag gärna suttit på läktaren och tittat på fotboll. Det är synd att det är så långt till min förstföddes hemmaplan numera...
Ett par timmar i bilen enkel resa är lite långt en jobbardag. Jag måste ju ta samma väg hem igen.
Sedan är ju beräkningen ett par timmar i bilen när andra än jag kör förstås. 😉 Jag är ju känd för att köra ”fjösigt” eller strikt efter hastighetsbegränsningen.
 
Herrn i huset ska köra cykellopp i morgon så jag förstår att han inte vill ut och ”svira” i kväll. Så jag vräker mig i tv-soffan, kikar på Lets Dance och inväntar med spänning på ett meddelande om det går bättre för laget då vi inte är på plats och tittar.
 
Bilden är från förra torsdagen då vi var på plats.
Vi och miljoner myggor fick se motståndarna vinna med 2-1, mem en målvakts mamma hon räknar ju tjusiga räddningar allra mest. 😄
Det fick jag se! 👍

Kommentarer
Postat av: mammakero

Är det inte ganska typiskt att där fotbollsplanerna är, finns även massor av hungriga mygg?! Det är nog bara en fotbollsplan som maken spelat på, av massor, som ligger öppet och inte har problem med mygg.
Kul att få se snygga räddningar av sonen!

2018-05-27 @ 18:14:12 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Avskyr avstånd! Allt över 45 minuters bilfärd är jättelångt!! Men på fastlandet när det är tävlingar, då tänjer jag på gränsen till det dubbla. 1 timma 30 kommer man långt på när det är bra vägar. Vi har nästan bara 80 vägar här på ön och då tar det tid att köra, även om man kör för fort ibland. När det gäller tävlinga-sträckor, båten- tävlingsplatsen, är maxgränsen 2 timmar. Är det över 2, hinner vi sällan tävla sista loppet för att hinna till båten.
Fotboll kan jag vara utan men jag förstår att du skulle velat vara på plats. Hur gick det då?
/P

2018-05-28 @ 08:31:26 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo