Smarta saker

05 Maj 2018 - 21:29
Det går inte att hymla om att ibland är det enklare att vara karl... Som när vi i förra helgen åkte söderut för att gå på fotboll.
Vi hade målvakten med oss som sällskap på resan så då förstår alla rutinerade att jag och Herrn i huset fick en ganska lång tid till förfogande innan matchen drog igång.
 
Jag har aldrig problem med dessa väntetider, jag har genom åren istället uppskattat de där lugna, ensamma timmarna som det blir när det ska väntas både före och efter matchen. Det var nästan enda gången i vardagen jag tog det lugnt... Dock utnyttjar jag ofta tiden med att promenera eller läsa något.
 
Det finns ett problem då man inte är karl - det är när man blir så akut kissnödig och det blir jag alltid nu när det är så långt till hemmamatcherna.
Grabbarna de stannar alltid till vid vägkanten innan vi kommer fram...
 
Men i söndags då var det som att komma till vatten i en öken! Som en uppenbarelse stod dörrarna öppna till en glasutställning när jag spontanpromenerade. Gratis entré och gissa vad det bästa var? 
Det fanns två lika gratis toaletter. Fast i detta skede hade jag gärna betalat en slant för just det besöket.
 
Jag förde mig så fint mellan glaset och gled lättad in på toan.
 
Matchen? Det var INTE bra att ha morsan och farsan med sa målisen med glimten i ögat.
Första matchen som vi inte såg vann de och den i går som vi inte heller tittade på gick suveränt. Då noterades det till och med en nolla för vår egna målvakt så nu är ju frågan om jag ska hålla mig ifrån fotbollsläktaren?
 

Kommentarer
Postat av: mammakero

Typiskt att den match ni såg inte var någon av de bra matcherna... Fantastiskt att hitta en glasutställning med gratis inträde både till glaset och toan! Särskilt till toan! ;D För det där med toabesök och utflykter till vissa ställen kan vara ett stort problem...

2018-05-06 @ 20:12:23 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Älskar verkligen glas men man kan ju inte köpa allt. Vi har också ett omen...typ! När maken är med, går det inte bra. Men när han är hemma, då jä...lar!
På alvar tror han att det är honom det beror på. Men när jag och Benji blev Gotlands Vackraste veteran tidigare i år, då var han faktiskt med. Så hans självförtroende har nog ökat lite nu.
/P

2018-05-07 @ 22:23:49 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo