En söndag i september

09 September 2018 - 21:57
Jag har återigen kunnat konstatera att mina två barn har haft väldigt bra ”uppfostrare”. 🙂 De har propsat på att det är viktigt att rösta och båda har förtidsröstat medans jag för egen del gjort olika tester, följt debatter och försökt tänka till. I dag hade jag iallafall bestämt mig!
 
Jag har ju haft andra höstlika saker att pyssla med.
Till exempel hämta lite äpplen hos grannen för att göra mig en äppelpaj till gårdagens fika. 
Så har jag letat kantareller utan större framgång. Herrn i huset hittade några så i fredags hade vi ”förrätt”. Kantarelltoast. När man har små portioner njuter man mera. Detta var gott kan jag lova!
 
Minns ni min vårplantering i stubben?
Fortfande nu i september var det samma Penséer på plats! Jag köpte dock Ljung i förra veckan och i kväll kom de på plats.
Ser att det blev väldigt ”murrigt” så i morgon kanske jag byter med den vita ljungen som är placerad vid köksdörren. Att flytta runt på det jag har och ”ständigt förbättra” gillar jag.
Innan jag gick in tog jag svängen förbi plommonträdet. Ett tvillingplommon!
 
Hösten är en god tid. 

Kommentarer
Postat av: mammakero

Äpplen finns det gott om i år! Plommonträdet blåste sönder 2009, så det har vi inget längre. Poströstade gjorde både jag och maken, så det känns bra. Annars är det inte mycket som känns bra i mitt liv. Tänk vilka jobbiga vägar man kan tvingas gå i livet. Tur att man inget vet om saken. Som det är i mitt liv vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Därför njuter jag av att ha dej som bloggvän och är så tacksam för att du finns där och skänker glädje till mej. Kram!

2018-09-11 @ 20:02:53 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Lyckliga du som har ett plommonträd.
Helt otroligt att penséerna har stått hela sommaren!
/P

2018-09-26 @ 08:42:57 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo