Play!

19 September 2018 - 17:58
 
 
-Det är bara en massa dåliga program på tv säger många men jag håller inte med!
Nu när hösten dragit igång är det ju en massa bra som startat och jag som jobbar mindre mot förr, inte har läxor att hjälpa till med, inga aktiviteter att skjutsa runt till - jag kan se på exakt så många program jag vill!!!
 
Vad händer då?
Jag SOMNAR i reklampausen, då när jag bara ska ”vila ögonen lite”... 
 
Lösning?
Play!!! Säg nu inte att jag ska se allt på Play, jag tycker det ÄR trevligt att se ihop med Herrn i huset, han som vill se när det SÄNDS!
 
Skillnad förr när ALLA såg samma program, att komma till fikarasten och höra kollegor prata om Mimmi och Reine som det var grannar på gatan de träffat kvällen innan.
Eller chocken då Reidar dog i Rederiet!
 
Nu för tiden kan jag glömma bort att inte de andra såg det jag såg i går kväll.
 
Nu låter det mera så här:
-Säg inte vad som har hänt, vi har bara kommit till avsnitt 63. Vi ska ta ett par till i kväll.
 
Tiderna förändras.
 
Onsdag, då ska vi se. Då ska vi ju till Gotland, till Maria Wern!
Då brukar jag alltid hålla mig vaken. 😉
 
 

Kommentarer
Postat av: mammakero

Torsdagar betyder fler avsnitt av min favorit Koreanska serie Mr Sunshine. Ser aldrig på TV längre, bara streamar på min dator. Det är underbart, för vaknar jag för tidigt en morgon är det bara att slå på Netflix och streama en serie tills att jag somnar igen.
Kram!

2018-09-19 @ 19:37:27 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag har svårt att hålla ordning på tablån. Vet aldrig vilken dag eller kanal och är inte maken där och styr fjärren, då missar jag. Så Play är min melodi också.
Konstigt att jag aldrig är på rätt ställe på onsdagarna när du hälsar på vår ö. Men å andra sidan, alltså, kvarnen där Ek mördades, den ligger inte i Västerhejde!! Den ligger i Vall och heter Vall-kvarn. Så, jag menar, hur ska jag kunna vara på rätt ställe?

De har filmat väldigt mycket i mina trakter. Marias hus ligger 3 km bort och jag körde rakt in i filminspelningen när jag skulle till Bruks förra hösten. Undrade varför det cirkulerade en helikopter runt, runt. Så vem vet, kanske får vi se min svarta Vovlo i något avsnitt?
/P

2018-09-26 @ 08:39:40 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo