Utanför din dörr

13 Juli 2019 - 09:54
Det har sina sidor att jobba när de flesta på arbetsplatsen har semester. Det kommer samtal och uppdrag som ”inte är mina” och jag är ju född med en gen där jag försöker hjälpa till så gott jag kan. 
 
Jag har officiell semester nu men blev inte klar så jag ska jobba ifatt lite nu innan besökare rullar in här. Det brukar ordna sig och det kommer det att göra i år också, det är bara en tidsfråga. 😉
 
Det där med att vara kvar sist och vara snäll - det förde  med sig att jag har företagets uteblommor i min vård de närmsta tre veckorna. 🌼 Jag hade störst potential att hålla dem vid liv sas det.
 
Annat kul som hänt sista tiden är att vi i torsdags kväll blev bjudna på god grillmmiddag hos min dotter och hennes pojkvän och numera har vi bara tre kilometer till varandra.
Gav dem rådet att omgående fixa ett tittöga till dörren och bara öppna när de vill. 😂
De anammade idén direkt. 
 
Ärligt talat så har jag jätte svårt ”att bara hoppa in” så de behöver inte det inte för att ”inte vara hemma” när de tröttnat på mig... Dubbelmoral kan tyckas för JAG tar ju emot dem med öppna armar när som helst. ❤️
Vi har på denna korta tid haft flera spontanbesök om kvällarna och det är mysigt!

Kommentarer
Postat av: mammakero

Tänk att ha någon av sina döttrar så nära som 3 km! Det är en tråkig sak för mej att de är över 40 mil ifrån mej. Det blir ingen vardagskontakt.

2019-07-13 @ 20:01:55 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Så härligt att ha dem på så nära håll. Men det gäller att ha disciplin. Har aldrig haft det problemet med mina svärföräldrar som också bor 3 km bort. Kan bero på att de i te gillar mig, kanske?
/P

2019-07-23 @ 08:16:16 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo