I början av mars

06 Mars 2019 - 06:01
När jag tittar ut genom fönstret i dag är det vitt och vinter igen så jag tittar på bilder och tänker på helgen istället! 🥰
Mars startade helt fantastiskt på mina breddgrader både vad gällde väder och umgänge! ❤️
 
Vi hade som plan med en ”friluftsdag” på lördagen.
Det var väldigt mysigt och visst smakar det alltid lite godare att äta ute?
 
Om jag hade varit en riktig ”influencer” hade jag säkert varit sponsrad och skrivit lite om hur fantastiskt det är med ”riktig grillkorv” från Ernst sortiment. 😃
 
Något kul var ett samtal på morgonen. Jag hade bjudit in svärsonens föräldrar till middag på lördagskvällen tidigare i veckan men de skulle barnvakta så det passade inte så bra. Men på lördagsmorgonen hade den lille killen varit sjuk och barnvaktandet hade ställts in så nu undrade de om de fick komma ändå.
Sådant här gillar jag. Spontanmiddagar är de bästa! 🎉
Jag spontaninbjöd två till.
Sedan körde vi vidare på spontant, min dotter stannade kvar som nattgäst så körde vi spontanshoppning i en stad 15 mil från oss med spontanmiddag med min son.
 
Härlig helg liksom! 🥰 En riktigt god en!

Kommentarer
Postat av: mammakero

Spontanmiddagar är de bästa middagarna! De blir alltid så bra! Sen att ha dottern som nattgäst för att fortsätta umgås på shoppingtur i en stad nära dej, är ju bara perfekt! Så att äta utomhus är det absolut bästa jag vet! Det praktiserade vi varje dag i stugan under de bästa åren av vårt liv. Själv har jag varit så glad och nöjd från måndag till nu. Yngsta dottern var hemma en kort sväng och hälsade på! Oxå helt underbart!

2019-03-06 @ 12:46:00 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Wow, vilken helg!
Vår vecka har varit regnig och dag blåser vi bort. Även om det är 3+ grader är det svi...griskallt. Hua! Ingen Ernstkorv för oss.
/P

2019-03-08 @ 23:21:33 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo